A House of Happiness

A House of Happiness is al meer dan 65 jaar de decoratiespecialist in op maat gemaakte gordijnen. Ze zijn een groeiend succes, ook internationaal. Ze volgen trends uit vele landen, werken samen met internationale designers en presenteren op internationale beurzen.

Van A House of Happiness gordijnen word je blij!

A House of Happiness staat voor een kleurrijk merk waar creativiteit, kwaliteit, inspiratie en passie voor textiel samenkomen. Net als A House of Happiness vindt Bouwhof het erg belangrijk om kwaliteit te leveren en de klant te inspireren met creativiteit en passie. De collectie bestaat uit een brede keuze qua stijlen en prijsopbouw. Zo kunnen ze voor iedereen een passend gordijn op maat aanbieden.

Naast het feit dat A House of Happiness streeft naar betaalbare prijzen, willen ze ook een duurzaam product leveren. Door verantwoorde productie en een gezonde werkomgeving toe te passen streven ze naar een duurzaam product. Ook beperken ze het afval, co2 uitstoot en hergebruiken ze materiaal.

A House of Happiness

 A House of Happiness bij Bouwhof

Door A House of Happiness producten op te nemen in ons assortiment kunnen wij de meest uiteenlopende wensen vervullen van de klant. Ook vullen wij ons assortiment aan met kwaliteit en inspiratie. Kom een kijkje nemen bij Bouwhof en laat je inspireren door onze uitgebreide en sfeervolle showrooms in Zoetermeer. Met vragen kan je altijd terecht bij onze adviseurs, zij helpen je graag met het vinden van het perfecte gordijn. Wij zien je graag snel in onze winkel!

A house of happiness
A house of happiness

Vroegdoekkorting

Profiteer van speciale vroegdoekkorting tijdens de maand april.

Bezorgservice

Zijn je aankopen te groot en passen deze niet in de auto? Bij Bouwhof kun je al je aankopen ook thuis laten bezorgen. Wij zorgen ervoor dat alle producten onbeschadigd bij je thuis worden afgeleverd.

Verhuur

Heb je eenmalig een duur stuk gereedschap nodig? Bouwhof verhuurt het! Tegen voordelige tarieven kan je de klus met het juiste gereedschap klaren.