Actievoorwaarden ‘Gelukkig nieuw (ver)bouwjaar’ 2019

 1. Bouwhof ‘Gelukkig nieuw (ver)bouwjaar’ 2019 actie (hierna: actie) wordt aangeboden door: De Bouwhof B.V. gevestigd te Edisonstraat 115, 2723 RT, Zoetermeer. (hierna: Bouwhof)
 2. Acties zijn geldig van 1 januari 2019 t/m 31 januari 2019, tijdens openingstijden van Bouwhof
 3. Aan de acties kan door iedereen worden deelgenomen (hierna: deelnemer)
 4. De acties houden in dat de deelnemer kan profiteren van de weekacties.
 5. Indien je meer stuks van exact hetzelfde artikel koopt, geldt de korting op al deze artikelen. In geval van twijfel is de EANcode doorslaggevend.
 6. Verschillende kortingen op hetzelfde artikel worden niet in combinatie met elkaar gegeven, het hoogste kortingspercentage geldt.
 7. Korting is niet geldig op andere lopende acties, aanbiedingen, lopende offertes, reeds bestelde orders, arbeid en van korting uitgesloten producten. In het geval van de actie op behang is deze actie uitsluitend van toepassing op voorraad behang.
 8. Kortingspercentages zijn niet geldig in combinatie met de standaard 0% tot 10% klantenpas korting. Het hoogste kortingspercentage geldt.
 9. Bouwhof behoudt zich het recht voor om de actie eenzijdig te wijzigen, op te schorten of te beëindigen. Hiervan zal mededeling worden gedaan op https://bouwhof.nl/actievoorwaarden
 10. Deelnemers die aantoonbaar misbruik maken van de actie kunnen van deelname worden uitgesloten.
 11. Bouwhof is niet aansprakelijk voor eventuele prijswijzigingen, type-, druk- of zetfouten.
 12. In gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien beslist de directie van Bouwhof.
 13. In het geval dat u een klacht, vraag of opmerking heeft over deze actie dat kunt u contact opnemen met de afdeling marketing. Dit kan via 079-3310700 of via het contactformulier op https://bouwhof.nl/contact
 14. Door deelname aan de actie verklaart de deelnemer zich akkoord met bovenstaande Actievoorwaarden.
 15. Deze voorwaarden zijn te vinden op: https://bouwhof.nl/actievoorwaarden onder Actievoorwaarden ‘Gelukkig nieuw (ver)bouwjaar’ 2019