Workshop keuken afwerken

Scheve deurtjes in je keuken? Of een losse plint? En moet je het nu aan iemand anders overlaten om dit voor je te regelen? Dan voel jij je vast helemaal thuis bij de workshop ‘Keuken afwerken’. Nadat je bij Bouwhof de basis workshop ‘Klussen met Sander!’ hebt gevolgd, ben jij al een stuk technischer en doe jij een heleboel klussen gewoon zelf. De workshop wordt volledig door Bouwhof verzorgd in samenwerking met ervaren klusman Sander.

Je wordt in Brasserie Vandaag (op de eerste etage) ontvangen met koffie of thee. Tijdens de workshop krijg je duidelijke informatie over hoe je het best zelf thuis aan de slag kunt gaan. En aan de slag ga je ook tijdens de workshop! Na de uitleg ga je zelf een klus uitvoeren. Na deze dag bijvoorbeeld; je keuken netjes afwerken of kleine herstelwerkzaamheden uitvoeren. En na afloop krijg iedere deelnemer een goodiebag mee.

De workshop vind plaats op 22 september 2018, van 10:00 tot 13:00 uur. De kosten voor de workshop bedragen € 10,- per persoon.

Er zijn 8 plaatsen beschikbaar en vol = vol. Schrijf je dus snel in via onderstaand formulier, neem de bevestiging mee op de dag van workshop. Je kunt betalen bij de servicebalie. Met de bon als betaalbewijs kun je deelnemen aan de workshop.