Workshop toilet renoveren

Bekijk jij je toilet wel eens extra goed als je er toch zit? En bedenk je jezelf dan dat jij jouw toilet wel eens zelf zou willen renoveren? Of heb jij er altijd al van gedroomd om zelf een wasbak op te hangen? Dan voel jij je vast helemaal thuis bij de workshop ‘Toilet renoveren’. Nadat je bij Bouwhof de basis workshop ‘Klussen met Sander!’ hebt gevolgd, ben jij al een stuk technischer en doe jij een heleboel klussen gewoon zelf. De workshop wordt volledig door Bouwhof verzorgd in samenwerking met ervaren klusman Sander.

Je wordt in Brasserie Vandaag (op de eerste etage) ontvangen met koffie of thee. Tijdens de workshop krijg je duidelijke informatie over hoe je het best zelf thuis aan de slag kunt gaan. En aan de slag ga je ook tijdens de workshop! Na de uitleg ga je zelf een klus uitvoeren. Na deze dag bijvoorbeeld; het ophangen van een wasbak. En na afloop krijg iedere deelnemer een goodiebag mee.

De workshop vind plaats op 26 mei 2018, van 10:00 tot 13:00 uur. De kosten voor de workshop bedragen € 10,- per persoon.

Er zijn 8 plaatsen beschikbaar en vol = vol. Schrijf je dus snel in via onderstaand formulier, neem de bevestiging mee op de dag van workshop. Je kunt betalen bij de servicebalie. Met de bon als betaalbewijs kun je deelnemen aan de workshop.