Alluma

Alluma is opgericht in januari 1998 door Marco van Heeswijk. Inmiddels is Alluma een dynamisch productie en assemblage bedrijf waar vele mensen voor werken. Ze beschikken over een goed uitgeruste productieruimten van 4000m2  en een groot aantal producten voor buitenzonwering. Het hoofdkantoor is gevestigd in Best. Via een uitgebreid netwerk van professionele dealers en zonweringsspecialisten vinden jaarlijks ruim 20.000 producten hun weg naar de eindgebruiker. Bouwhof is één van deze professionele dealers.

Alluma zonwering verkrijgbaar bij Bouwhof:

Alluma

 Kwaliteit

Bij de zonweringslijn van Alluma staat veiligheid en kwaliteit voorop. Daarnaast staan ze voor comfort en creativiteit. In samenspraak met klanten, vertegenwoordigers en wetenschappers optimaliseren ze de producten continu en stemmen ze deze af op al jouw wensen. Nergens is de collectie van buitenzonwering zo uitgebreid als bij Alluma. De aantrekkelijke prijzen en de uitstekende service maken Alluma sterk.

Bij Bouwhof kan je goede service en kwaliteit verwachten. Met vragen kan je altijd terecht bij onze adviseurs, ook kan je inspiratie opdoen door onze uitgebreide showroom zonwering. Wij zien jou graag snel in onze winkel!

Alluma
Alluma

Vroegdoekkorting

Profiteer van speciale vroegdoekkorting tijdens de maand april.

Bezorgservice

Zijn je aankopen te groot en passen deze niet in de auto? Bij Bouwhof kun je al je aankopen ook thuis laten bezorgen. Wij zorgen ervoor dat alle producten onbeschadigd bij je thuis worden afgeleverd.

Verhuur

Heb je eenmalig een duur stuk gereedschap nodig? Bouwhof verhuurt het! Tegen voordelige tarieven kan je de klus met het juiste gereedschap klaren.