BBL’ers welkom!

Volg jij een opleiding en wil je tegelijkertijd geld verdienen bij een mooi familiebedrijf? Bij Bouwhof zijn er volop mogelijkheden om aan de slag te gaan onder begeleiding van enthousiaste mensen met kennis. Wie weet ontdek je dat jouw toekomst bij Bouwhof ligt en heb je gelijk je droombaan gevonden. Hoe mooi zou dat zijn!?

Mooie secundaire arbeidsvoorwaarden

Doorgroeimogelijkheden, de gezellige sfeer van een familiebedrijf, maar ook de mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, maken Bouwhof een fijne werkgever om je diploma bij te halen.

Bouwhof hecht veel waarde aan gediplomeerd personeel. Als BBLer heb je daar profijt van:

  • Bouwhof vergoedt de kosten voor je studie én studiemateriaal.
  • Je krijgt je schooldag doorbetaald! Ja dat lees je goed! Dat betekent wel dat je tijdens schoolvakanties gewoon komt werken op je schooldag, maar dat vind je met deze voorwaarden dan ook geen punt, want je gaat tenslotte fluitend naar je werk!

Voor welke opleidingen kun je dan allemaal bij ons aan de slag?

Voor verschillende opleidingen hebben wij een erkenning. We zijn dan ook niet zomaar een bouwmarkt. Op de benedenverdieping oogt dat misschien wel zo, maar loop de roltrap op naar onze woon-, verlichtings-, stofferings-, sanitaire en keukenafdeling en je waant je in weer een andere wereld. Op dezelfde verdieping bevindt zich naast de logistieke ruimte voor de webshop ook de ondersteunende afdelingen als IT, marketing, administratie en HR.

In hetzelfde gebouw zijn ook nog een groothandel en een logistieke afdeling te vinden. Natuurlijk hebben we ook een eigen montageafdeling. Een legio mogelijkheden om bij ons aan de slag te gaan!

Je ziet het natuurlijk gelijk zitten om aan de slag te gaan bij ons. Dat is logisch. Kijk eens bij onze vacatures of er momenteel opties voor je zijn en laat je cv en een enthousiast woordje bij ons achter!