CombiWood

Parketvloeren van CombiWood, een authentiek Hollands product. Sinds 1998 hebben ze een hart voor hout. De gehele productie van houten vloeren verrichten ze in eigen huis. Het zagen, lijmen, schaven stoppen en schuren geschiedt dan ook ambachtelijk en wordt met veel liefde voor het vak en materiaal uitgevoerd.

Comfort, kwaliteit en duurzaamheid

Met een gelaagde CombiWood vloer kies je bovendien voor comfort, kwaliteit en duurzaamheid die generaties lang waardering oogsten. Jouw moderne, rustieke, klassieke of landelijke vloer maken ze met plezier voor jou op maat. Bouwhof nodigt jou uit om te komen kijken in onze uitgebreide showroom, waar je verschillende vloeren van CombiWood kan bewonderen.

Combiwood

Voordelen CombiWood vloer

De vloeren van CombiWood zijn van eerlijk hout en van zeer hoge kwaliteit. Daarnaast is de vloer onderhoudsarm, duurzaam en stijlvol. De vloer is eenvoudig te leggen en kan je lijmloos plaatsen. Door de gelaagde opbouw is het product zeer stabiel en minder gevoelig voor klimaatwisselingen. Daarnaast is de vloer leverbaar in verschillende houtsoorten, onbehandeld of behandel en met velling of zonder velling. Met de vloer van CombiWood maak je een ecologisch verantwoorde investering!

Lees meer over vloeren door de klikken op één van deze productnamen: parket, laminaat, PVC, vinyl, tapijt of kom lang in onze winkel. Vloeren adviseurs staan altijd voor jou klaar. Bij Bouwhof kan je namelijk altijd service, vakkennis en kwaliteit verwachten.

CombiWood
CombiWood

Vroegdoekkorting

Profiteer van speciale vroegdoekkorting tijdens de maand april.

Bezorgservice

Zijn je aankopen te groot en passen deze niet in de auto? Bij Bouwhof kun je al je aankopen ook thuis laten bezorgen. Wij zorgen ervoor dat alle producten onbeschadigd bij je thuis worden afgeleverd.

Verhuur

Heb je eenmalig een duur stuk gereedschap nodig? Bouwhof verhuurt het! Tegen voordelige tarieven kan je de klus met het juiste gereedschap klaren.