Groot_blok_AEG

Demodag 2023

Nog heel even en dan is het weer zo ver! Op zaterdag 3 juni organiseert Bouwhof weer een Demodag. Het is ondertussen een echte traditie geworden. Een dag vol gezelligheid, creativiteit en inspiratie. Dat doen we dit jaar allemaal in een boerenthema. Buiten hebben we een boerenmarkt met gezellige kraampjes met o.a. kaas, eieren en aardbeien. Je kunt ook op de foto met een echte trekker! De winkel is, zoals altijd op zaterdag, geopend van 08:30 tot 17:00. Van 10:00 tot 16:00 zijn er verschillende leuke activiteiten voor kinderen en volwassenen en geven verschillende leveranciers demonstraties, uitleg en advies. Brasserie Vandaag zorgt voor een hapje. Wat en wie mag je allemaal verwachten? Lees snel verder!

Groot_blok_AEG

Leveranciers

Voor jong & oud!

Natuurlijk zijn wij de kinderen niet vergeten. Voor de jongste hebben we ook weer genoeg activiteiten geregeld. Het springkussen zetten we buiten, ze kunnen worden geschminkt door Daysee Poppy, knutselen met LauLau en op de foto met konijn Bing! Voor jong en oud delen wij ook gratis een heerlijk broodje rookworst en popcorn uit. Ook hebben we een groot aantal van onze leveranciers uitgenodigd om jullie van alles te laten zien. Zo komt AEG een kookdemonstratie geven met uitleg over hun producten. Namens Sigma hebben we een formule1 simulator voor jullie staan. Wijzonol komt hun buitenlakken presenteren en natuurlijk demonstreren. Dit zijn slechts een paar voorbeelden, er komen natuurlijk nog veel meer leveranciers. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot het eindelijk zover is, zien wij jou dan?!

Groot_blok_laminaat
Groot_blok_laminaat

Kidsactiviteiten

Wat moet je nog meer weten?

Wij hebben een hoop voor jullie geregeld zoals jullie kunnen zien op de plattegrond. Hieronder staan nog een aantal punten die niet onbelangrijk zijn voor de Demodag:

  • Konijn Bing zal in de middag langskomen zodat kinderen op de foto kunnen. Houd er rekening mee dat Bing ook pauze nodig heeft. De tijden staan op de plattegrond
  • Iedere klant krijgt bij het afrekenen aan de kassa een voucher voor 1 gratis broodje rookworst. Nog meer trek? Je kunt deze heerlijke broodjes kopen bij Brasserie Vandaag op onze eerste verdieping
  • De kinderen kunnen gratis ponyrijden tussen 12:00 en 15:00
  • De boerenmarkt is alleen te bereiken via de deurenafdeling in de winkel
  • De AEG kookdemonstratie is te zien vanaf 11:00 op de keukenafdeling
Plattegrond

Lokale ondernemers

Facebook icon

Volg ons op Facebook & Instagram voor de updates!

Instagram icon1
Facebook icon

Volg ons op Facebook & Instagram voor de updates!

Instagram icon1