DHL

Bij ons DHL punt kun je als consument online bestelde pakjes ophalen en retourneren, zo hoef je niet langer thuis af te wachten. De openingstijden zijn gelijk aan die van onze winkel, zodat er altijd wel een tijdstip is wat jou het beste uitkomt. Ons DHL punt vind je gelijk bij binnenkomst aan je rechterzijde bij de informatiebalie. Sinds kort zijn wij deel van de DHL Express service.

Als u verzendt met DHL Express – kiest u voor dé expert in internationale express leveringen en koeriersdiensten! Wij bieden u verschillende opties voor een snelle levering van pakketten en handige online tools voor verzenden en traceren

Mocht er een pakketje voor je klaar liggen bij ons DHL punt, dan ontvang je automatisch een e-mail of een sms. Haal je het pakketje niet direct op, dan ontvang je na 3 dagen een herinneringsbericht.

DHLFORYOU.NL

Via onze DHL Servicepoint kun je ook pakketjes door heel Nederland laten versturen. Via de website www.dhlforyou.nl betaal je online en print je zelf het label voor op het pakje. Vervolgens geef je het pakketje af bij ons DHL Servicepoint.

Adresgegevens

Bouwhof
Edisonstraat 115
2723 RT Zoetermeer