Week van de duurzaamheid!

Van 18 t/m 23 maart wordt, in samenwerking met DEZo en Piezo, de week van de duurzaamheid georganiseerd.

Waarom een ‘Week van de Duurzaamheid’?

Duurzaam leven en duurzaam wonen is goed voor het klimaat en voor het milieu. Het voorjaar staat voor de deur. Voor velen een reden om de woning op te ruimen en iets aan de woning te verbeteren. Een mooi moment om ook meteen duurzame- en energiebesparende maatregelen te treffen aan de woning. Maatregelen die jij eenvoudig zelf aan kunt brengen.

Deze week krijgt iedereen 15% korting op geselecteerde duurzame artikelen en als u een klantenpashouder bent krijgt u zelfs 20% korting.

Op vrijdag 22 maart 2019 van 9.30 uur tot 20.00 uur en op zaterdag 23 maart 2019 van 9.30 uur tot 16.00 uur kunnen bezoekers van Bouwhof gratis advies krijgen over allerlei duurzame toepassingen, over de energietransitie en het isoleren van de woning.
• De gratis adviezen worden verstrekt door DEZo energieambassadeurs, Piëzo consulenten duurzaamheid en leden van het buurtteam SeghwaertMaaktVaart (SMV). Tijdens de dagen zijn er meerdere deskundigen van Piëzo, DEZo en SMV aanwezig. Kortom, iedereen kan zonder lange wachttijd worden geholpen.