Eijffinger

Eijffinger is een absolute marktleider op het gebied van behang en interieurstoffen. Ze zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, verkopen en exporteren van een breed assortiment aan hoogwaardige behangcollecties en interieurstoffen. In een eigen studio ontwerpt en ontwikkelt Eijffinger haar producten. De producten hebben een decoratieve uitstraling en zijn absolute trendsetters. Het bedrijf is begonnen in Den Haag met het leveren van interieurproducten en diensten aan de ‘nouveau riche’. Door het leveren van goede service, kwaliteit en unieke dessins wisten zij een enorm marktaandeel te verkrijgen.

De fascinatie van Eijffinger

Eijffinger bewondert de complexe schoonheid van de natuur. In ons huis voelen wij ons veilig, maar binnen die veilige omgeving sluiten we ook de schoonheid van de natuur buiten. De prachtige patronen van de natuur, die we om ons heen vinden en die zo vanzelfsprekend zijn, is waar Eijffinger zich al meer dan 135 jaar over verwondert. Die fascinatie willen zij met anderen delen door dessins te ontwerpen waarmee mensen hun interieur kunnen verlevendigen.

Eijffinger

 Goede doelen

Eijffinger steunt een aantal goede doelen. Dit doen ze door behang en stoffen beschikbaar te stellen om diverse huizen en ruimtes in te richten van goede doelen. De doelen die ze steunen zijn: Het vergeten kind, CliniClowns, Villa Pardoes en stichting Familieverblijf.

Goede service, kwaliteit en unieke dessins is wat Bouwhof erg belangrijk vindt. Daarom heeft Bouwhof ervoor gekozen om het merk Eijffinger op te nemen in haar assortiment. Een goede aanvulling van ons brede assortiment raamdecoratie en behang.

Eijffinger raamdecoratie verkrijgbaar bij Bouwhof:

Eijffinger
Eijffinger

Vroegdoekkorting

Profiteer van speciale vroegdoekkorting tijdens de maand april.

Bezorgservice

Zijn je aankopen te groot en passen deze niet in de auto? Bij Bouwhof kun je al je aankopen ook thuis laten bezorgen. Wij zorgen ervoor dat alle producten onbeschadigd bij je thuis worden afgeleverd.

Verhuur

Heb je eenmalig een duur stuk gereedschap nodig? Bouwhof verhuurt het! Tegen voordelige tarieven kan je de klus met het juiste gereedschap klaren.