HSK

HSK is een familiebedrijf, dat zich bevindt in het hart van het Sauerland. Het bedrijf is gespecialiseerd in het bedenken van oplossingen ,,Rond om de douche’’. Met een team van langjarige en ervaren medewerkers produceren ze kwaliteitsproducten met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding, overtuigende functionaliteit en een unieke service.

HSK producten verkrijgbaar bij Bouwhof:

Filosofie

De producten van HSK zijn CE gecertificeerd, TÜV-/ GS-getest en worden uitsluitend vervaardigd met hoogwaardige materialen zoals aluminium, acryl of enkelvoudig veiligheidsglas. Daarnaast wordt er op alle douchecabines, douchebakken en spiegelkasten een 10-jarige kwaliteitsgarantie verleend.

Vanaf het begin produceert HSK alles in eigen huis. Zij gebruiken tijdens de productie de modernste fabricagemethodes en solide handwerk. De producten munten uit door functionaliteit, comfort, veiligheid en een trendy design.

HSK

HSK bij Bouwhof

Bij Bouwhof kan je vele douchecabines en designradiatoren van HSK bewonderen. Onze sanitair adviseurs staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden en opgedane ideeën met jou uit te werken. Hulp nodig bij het monteren van jouw nieuwe badkamer? Bouwhof biedt ook daar een oplossing voor! Wij werken namelijk samen met verschillende montagebedrijven die voor jou de klus kunnen klaren.

HSK
HSK

Vroegdoekkorting

Profiteer van speciale vroegdoekkorting tijdens de maand april.

Bezorgservice

Zijn je aankopen te groot en passen deze niet in de auto? Bij Bouwhof kun je al je aankopen ook thuis laten bezorgen. Wij zorgen ervoor dat alle producten onbeschadigd bij je thuis worden afgeleverd.

Verhuur

Heb je eenmalig een duur stuk gereedschap nodig? Bouwhof verhuurt het! Tegen voordelige tarieven kan je de klus met het juiste gereedschap klaren.