AUSTRIA Deuren

Austria Deuren is opgericht in 1953 staat al meer dan 60 jaar garant voor het leveren van kwaliteitsproducten op de Nederlandse hout- en bouwmaterialenmarkt. Deuren worden geleverd uit voorraad tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Sinds 2014 maakt Austria Deuren deel uit van de Dekker Hout Groep. Het brede assortiment van Austria Deuren bestaat uit binnendeuren, buitendeuren, voordeuren, binnendeurkozijnen en accessoires passend bij deze producten zoals deurkrukken en deurlijsten.  Naast de deuren zelf wordt er ook een service geboden met het helpen van het maken van de voordeur. Zo zijn er verschillende niveaus te vinden maar ze kunnen het natuurlijk beter zelf vertellen. Het is dus te garanderen dat ook jij de juiste deur voor jouw inrichting vind. Wacht niet langer en kom langs om een deur uit te zoeken die bij jou past!

Austria deuren verkrijgbaar bij Bouwhof:

Logo_austria_1000x1000-e1449564114235

Het maakt niet uit welke woonstijl je hebt. Modern, retro of klassiek; welke woonstijl je ook hebt, Austria Deuren heeft altijd een passende oplossing voor jouw huis!

AUSTRIA DEUREN, KLASSE IN HUIS!

Bezorgservice

Zijn je aankopen te groot en passen deze niet in de auto? Bij Bouwhof kun je al je aankopen ook thuis laten bezorgen. Wij zorgen ervoor dat alle producten onbeschadigd bij je thuis worden afgeleverd.

Verhuur

Heb je eenmalig een duur stuk gereedschap nodig? Bouwhof verhuurt het! Tegen voordelige tarieven kan je de klus met het juiste gereedschap klaren.

Het mooiste sanitair!

Wij hebben het meeste en mooiste sanitair in onze showroom!