Lamellenhorren

Binnen het Bouwhof assortiment kan je kiezen uit diverse typen insectenhorren voor ramen en deuren. Afhankelijk van jouw wensen en behoeften kan je kiezen uit bijvoorbeeld: rolhordeuren, plissé hordeur/raam, raamrolhorren, vaste hordeur/raam of lamellenhorren. De lamellenhor is een goedkope en eenvoudige manier om insecten buiten te houden.

Lamellenhorren

De lamellenhor is een hor die bestaat uit losse verzwaarde stroken gaas. De lamellen sluiten door middel van een magneet. Daarom wordt de lamellenhor ook wel vliegengordijn of magneet hor genoemd. De magneet hor is een doeltreffend middel tegen vliegen of andere hinderlijke insecten. Ook loop je gemakkelijk door de lamellenhor zonder extra handelingen uit te voeren. Dit maakt de hor zeer geschikt voor huishoudens met kinderen en/of huisdieren.

Lamellenhorren

Wat biedt Bouwhof

De lamellenhor is verkrijgbaar in diverse maten en kleuren. Onze adviseurs staan altijd voor jou klaar om jouw perfecte hor te vinden. Overigens zijn de lamellenhorren makkelijk op maat te maken.

Bij Bouwhof kan je je niet alleen laten inspireren door onze uitgebreide showroom horren, maar ook op veel meer gebieden, zoals: raamdecoratie, woonaccessoires, meubels maar ook sanitair en keukens. Op onze begane grond vind je alles op het gebied ‘bouw’ zoals verf, behang, hout, ijzerwaren, Elektra, tuinbenodigdheden en ga zo maar door. Genoeg redenen om even langs te komen in onze winkel.

Merken top 3:

  1. Hamstra
  2. Unilux
  3. Brasser