Parket

De sfeer en het gevoel van een echte houten vloer is onvervangbaar. Wij bieden bij Bouwhof lamelparket. Dit product is volledig gefabriceerd van hout. Lamelparket kunnen wij leveren in verschillende houtsoorten, lengtes, breedtes en diktes. Omdat er zoveel te kiezen valt, leveren wij parket uitsluitend op bestelling.

In ons assortiment parket bieden wij jou de Europese eiken lamelplanken, een product dat nauwelijks krimpt of zwelt. Dit is te danken aan de 3 tot 7 mm massief houten toplaag met een vuren of berken multiplex drager. De toplaag is afhankelijk van de uitvoering en jouw budget. Bij Bouwhof bieden wij onder andere het merk Combiwood. Bij Combiwood wordt de plank behandeld naar jouw wens en specificatie. Voorbeelden hiervan zijn geborsteld, gerookt, geschaafd, geolied en/of gebeitst.

Parket

Afwerkingen lamelparket

Borstelen van het oppervlak benadrukt de natuurlijke structuur van de nerven. De houten vloer krijgt zo een 3D effect. Het effect is afhankelijk van de houtsoort. Eiken vloeren die worden gerookt krijgen een donkerdere,  diepere kleur en meer contrast. Geschaafde houten vloeren geven een unieke en authentieke uitstraling. Een houten vloer afgewerkt met olie is de klassieke afwerking en nog steeds zeer gewild. Een houten vloer afgewerkt met olie voelt fijn aan en ziet er prachtig uit. Tot slot heb je gebeitste vloeren. Doordat er zwarte, witte of grijze beits achterblijft in de V-groef en in de houtstructuur ontstaat een lamelparket met een fraaie nostalgische uitstraling. Natuurlijk kunnen deze behandelingen ook in combinatie met elkaar. Er kunnen bij Combiwood tevens verschillende soorten lamelparket met tropisch hardhouten toplaag geleverd worden.

Parket

Onze deskundige adviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Zij kunnen je ook vertellen welk onderhoudsmiddel voor de vloer geschikt is. Onderhoudsmiddelen zoals zeep, parketreiniger en onderhoudsolie zijn uiteraard uit voorraad leverbaar.

Merken top 2:

  1. Thuisin huismerk
  2. CombiWood