PVC

Momenteel zijn PVC vloeren enorm populair. Deze vloeren zijn zeer onderhoudsvriendelijk, geluidsarm, slijtvast en hebben realistische dessins. Bijvoorbeeld een dessin waardoor het lijkt of je een echte houten vloer in huis hebt liggen, of dessins waarbij een stenen uitstraling wordt gecreëerd en dat voor een aantrekkelijke prijs. Daarnaast is een PVC  vloer ideaal in combinatie met vloerverwarming en/of koeling.

PVC vloeren

Wat biedt Bouwhof

Bij Bouwhof in Zoetermeer zijn PVC vloeren verkrijgbaar in verschillende dessins en soorten. Een voorbeeld is de PVC klik vloer, daarnaast heb je een PVC gelijmde vloer, deze vloeren zijn allebei lastig zelf te installeren. Dit heeft hoofdzakelijk te maken met het feit dat de ondergrond geëgaliseerd moet worden. Doordat Bouwhof gespecialiseerd is in het leggen van PVC vloeren kunnen wij de vloeren voor jou egaliseren en leggen. Een voordeel van een PVC vloer is dat het gelegd kan worden over een bestaand tegelvloer. De bestaande tegelvloer hoeft er dan niet uitgesloopt te worden en dat scheelt natuurlijk veel tijd.

Nog vragen? Maak hiernaast gemakkelijk een afspraak met één van onze adviseurs. Zij helpen je graag met al jouw vragen en/of problemen, ook kunnen onze adviseurs jou helpen de perfecte vloer te vinden die past bij jouw wensen en behoeften. Daarnaast kan je je laten inspireren door onze uitgebreide showroom.

Voordelen PVC vloer:

  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Ideaal voor vloerverwarming
  • Geluid vertragend
  • Realistische dessins
  • Slijtvast
PVC vloeren

Breng een bezoekje aan onze winkel in Zoetermeer en laat je inspireren op nog veel meer gebieden! Met onze uitgebreide showrooms op de eerste verdieping kan je je laten inspireren op het gebied van interieur, keukens, sanitair, deuren en zonwering. Op de begane grond vindt je alles wat je nodig hebt voor ‘bouwen’.

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken met één van onze vloeren adviseurs? Laat dan hieronder je gegevens achter met de gewenste datum en tijd. Onze adviseurs zullen dan contact met je opnemen om een afspraak te maken.

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • :