Tapijt

Tapijt is ideaal voor woonkamer, slaapkamer en trappen. Het geeft een warme sfeer, textuur, persoonlijkheid en heerlijke warme voeten. Gewone leefgeluiden zoals het getik van hakken worden al gauw onaangenaam in een kale ruimte, tapijt zorgt ervoor dat zulk soort geluiden worden gedempt. In combinatie met ondertapijt zorgt het voor een nog betere isolatie van warmte, hiermee kan je energie besparen. Ook is tapijt stroef. Dit betekent dat het risico van uitglijden een stuk kleiner wordt dan op een gladde vloer. Plus het voordeel is dat tapijt kleine stofdeeltjes vast houdt, dit zorgt voor een gezondere leefomgeving voor jou en jouw kinderen.

Tapijt

Wat biedt Bouwhof

Wij hebben een uitgebreide keuze aan diverse soorten en kleuren tapijt, zoals zwart, groen, paars, blauw, rood en ga zo maar door. Tapijttegels behoren tot één van de vele mogelijkheden. Ook hebben wij een uitgebreide collectie karpetten in diverse maten, eventueel op maat te bestellen. Bouwhof voert de bekende merken zoals Parade, Desso, Bonaparte en Ambiant. Ook bieden wij jou de service om bij jou thuis het tapijt te leggen of jouw trap te bekleden. Natuurlijk leggen we ook andere vloeren zoals laminaat, parket, PVC, en vinyl .

Tapijt

Natuurlijk is er nog veel meer te vinden bij Bouwhof in Zoetermeer. Heb je een mooi tapijt gevonden? Maak het helemaal af met een mooi meubelstuk, bijpassend behang en een sfeervol gordijn. Laat je inspireren door onze uitgebreide showrooms sanitair, keukens, raamdecoratie, deuren, woonaccessoires en style de perfecte kamer.

Merken top 3:

  1. Thuisin huismerk
  2. LOOKin
  3. Desso

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken met één van onze vloeren adviseurs? Laat dan hieronder je gegevens achter met de gewenste datum en tijd. Onze adviseurs zullen dan contact met je opnemen om een afspraak te maken.

  • DD dash MM dash YYYY
  • :