Interplan

Interplan is een groothandel die de markt betreedt onder de naam Headlam. Headlam is een groothandel  met een compleet aanbod in raamdecoratie en vloerbedekkingen. Zo’n 75 jaar geleden was er een basis gelegd voor het bedrijf Lethem, die zich in het jaar 1996 aansloot bij de Headlam Group. In 1998 werd daaraan de groothandel in gordijnstoffen Interplan toegevoegd en tot slot in 2008 de groothandel Silvester. Vanaf 2016 betreden drie groothandels de markt onder de naam Headlam.

Interplan

Interplan staat voor kwaliteit, service, creativiteit en exclusiviteit. Headlam werkt met meer dan 60 medewerkers aan hun vloer- en textiel collectie. Het pand in Zutphen beschikt over 5000m2 magazijnruimte met de meest geavanceerde snij- en verpakkingsmachines. Ze bieden gordijnen aan in meer dan 350 items, transparanten en overgordijnen.

Interplan raamdecoratie verkrijgbaar bij Bouwhof:

Met 13 chauffeurs en 14 vertegenwoordigers in het land, plus 38 personeelsleden in het magazijn, streven ze er naar om de kwaliteit en service van diensten hoog te houden. Net als Interplan vindt Bouwhof service, kwaliteit, creativiteit en exclusiviteit erg belangrijk. Daarom heeft Bouwhof ervoor gekozen om de gordijnen van Interplan op te nemen in haar assortiment.

Kom een kijkje nemen bij Bouwhof Zoetermeer en laat je adviseren door onze raamdecoratie adviseurs. Hun weten alles over gordijnen en kunnen je helpen met al je vragen, daarnaast geven ze advies en tips. Onze adviseurs zorgen ervoor dat je gegarandeerd het perfecte gordijn vindt en tevreden naar huis kunt gaan.

Interplan
Interplan

Vroegdoekkorting

Profiteer van speciale vroegdoekkorting tijdens de maand april.

Bezorgservice

Zijn je aankopen te groot en passen deze niet in de auto? Bij Bouwhof kun je al je aankopen ook thuis laten bezorgen. Wij zorgen ervoor dat alle producten onbeschadigd bij je thuis worden afgeleverd.

Verhuur

Heb je eenmalig een duur stuk gereedschap nodig? Bouwhof verhuurt het! Tegen voordelige tarieven kan je de klus met het juiste gereedschap klaren.