Apparatuur

Bij een keuken hoort natuurlijk ook apparatuur. Eén van de belangrijkste keuzes, en tegelijkertijd ook één van de moeilijkste, gaat over welke apparaten je in jouw keuken wilt hebben. Er is zo veel keuze en je moet met veel dingen rekening houden voordat je de keuze maakt. Welke apparaten mogen absoluut niet missen in jouw keuken? Wat voor type gebruiker ben jij zelf? Losse apparatuur of inbouw?

 

Afzuiging IN je kookplaat!

Inmiddels is al een grote groep consumenten overtuigd van het gemak van een afzuiging in je aanrechtblad, maar het kan dus nog handiger. Er wordt al meerdere jaren met groot succes een tal van oplossingen aangeboden waarmee je de afzuiging in en onder het werkblad kunt plaatsen. Het grootste voordeel van deze oplossing is dat je geen hinderlijke afzuigkap aan de wand of aan het plafond hoeft te hangen. Hiermee creëer je ook nog eens de mogelijkheid om je wand of ruimte boven je kookeiland op een andere wijze in te vullen.

Hob 2 hood

Dankzij de Hob2Hood functie kun je je volledig concentreren op het koken. De kookplaat communiceert namelijk met de afzuigkap en de afzuiging wordt zo automatisch geregeld. Niet alleen de afzuiging wordt automatisch geregeld, maar ook de verlichting. De verlichting wordt automatisch ingeschakeld zodra de kookplaat wordt aangezet. Mocht je toch de regeling van de afzuiging in eigen handen willen hebben, dan kun je de afzuigkap eenvoudig via de kookplaat bedienen.

Home Connect

Met Home Connect bedien je jouw huishoudelijke apparaten van verschillende Europese merken gemakkelijk via je smartphone of tablet. Of je nu vanaf kantoor je oven wilt aanzetten om voor te verwarmen of in de supermarkt wilt weten of je nog melk in de koelkast hebt staan, het is vanaf nu allemaal mogelijk met Home Connect. En dit is nog niet eens alles. Home Connect heeft heel veel functies die ver uitstijgen boven op afstand bedienen van uw apparaten: tips en trucs krijgen voor het gebruik van de apparaten en over passende accessoires, die je dan eenvoudig met een paar klikken kunt bestellen. Ook krijg je ideeën voor recepten, informatie over de status van uw apparaten en technische ondersteuning als er iets niet goed werkt.