Klusworkshops!

Schilderen, behangen, elektra, laminaat leggen… Allemaal zaken die je vaak uitstelt of zelfs uitbesteed. Maar is het niet veel leuker om het zelf te doen?

Iedere maand geven wij basis workshops in onze winkel: Klussen met Sander! De workshop wordt volledig door Bouwhof verzorgd in samenwerking met een ervaren klusman. Van ontvangst met koffie en thee tot duidelijke informatie over hoe je het best zelf thuis aan de slag kan gaan.

En aan de slag gaan we! Tijdens de workshop ga je zelf een klus uitvoeren. De workshops gaan bijvoorbeeld over verven, behangen en elektra: bijvoorbeeld hoe leg je een stopcontact aan? Iedere deelnemer krijgt na afloop een goodiebag mee met nuttige informatie en een attentie.

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan in via onderstaande link. Wees er snel bij want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Onze klusman

sander_klusworkshop

Agenda

08Nov

Mannenavond

Het wordt een stoere gezellige avond met de stoerste lokale ondernemers. Je kan op deze avond dan ook terecht voor echte mannenproducten van onze vele standhouders, of doe mee aan één van de wedstrijden en misschien ben jij dan wel “de” man die alles wint. Kortom het wordt een avond vol met muziek, hapjes , drankjes en stoere activiteiten.

Lees meer ››