LANGS KOMEN BIJ DE AFDELINGEN KEUKENS, SANITAIR, DEUREN OF WONINGINRICHTING (VLOEREN, GORDIJNEN, ZONWERING)?

Voor het maken van een afspraak op deze afdelingen gelden andere voorwaarden. Op deze pagina lees je wat de mogelijkheden zijn. Om funshoppen te voorkomen en zo de veiligheid te kunnen waarborgen voor onze klanten en medewerkers hebben wij besloten de winkel open te stellen voor bezoek in de volgende situaties:

  • Voorafgaand aan een winkelbezoek bij de afdelingen keukens, sanitair, woninginrichting (vloeren, gordijnen, zonwering) en/of deuren zal er voorafgaand aan een winkelbezoek contact zijn via een Teams afspraak. Tijdens deze afspraak wordt er gekeken naar je wensen en wordt er besloten of een winkelbezoek een toegevoegde waarde heeft. In de meeste gevallen ligt aan een afspraak voor een winkelbezoek een lopende offerte of order ten grondslag.
  • Wij ontvangen op  bovengenoemde afdelingen maximaal 2 personen op de afspraak. Hier wordt niet van afgeweken.
  • Een afspraak zal worden ingepland voor een minimale tijdsduur van 30 minuten.
  • Het afgesproken tijdslot wordt in acht genomen. Het is niet mogelijk het gesprek langer te laten duren dan vooraf afgesproken.
  • De gemaakte afspraak geldt alleen voor de afdeling waarmee de afspraak is gemaakt tenzij er meerdere afspraken zijn ingepland.
  • Het is dus niet mogelijk om bij een bezoek aan de winkel te shoppen in de winkel. Je kunt dus niet door de winkel lopen. Je wordt begeleid naar de afdeling waar de afspraak plaats vindt en na afloop weer terug naar de uitgang. Wel zin om te shoppen bij Bouwhof? Plan hiervoor dan een aparte afspraak in. Klik hier voor het formulier.
  • Tijdens het winkelbezoek is het dragen van een mondkapje verplicht. Bij binnenkomst in de winkel en op de afdeling wordt verzocht de handen te reinigen.
  • Zeg het bezoek af als je Covid gerelateerde klachten hebt.
  • Wij zullen een winkelbezoek afbreken als blijkt dat je toch met klachten een bezoek aan onze winkel brengt.

Wil je een afspraak maken voor een afspraak via Teams. Klik dan onderstaand op de afdeling naar keuze. De datum en tijd die je opgeeft zijn pas definitief als dit is bevestigd vanuit Bouwhof.

Heb je al een gesprek gehad en wil je dit voortzetten tijdens een winkelbezoek? Neem dan telefonisch contact op met de betreffende afdeling tijdens openingstijden. Wij zijn bereikbaar via 079-3310700.

Het heeft geen zin om te bellen voor andere afspraken dan bovenstaand aangegeven.