LED LAMPEN ACTIE GEMEENTE ZOETERMEER

Binnenkort gaat de Led lampen campagne van de Gemeente Zoetermeer van start. Alle koopwoning eigenaren mogen voor een waarde van € 65,- ledlampen en/of led schakelaars uitzoeken. En het kost je verder ook helemaal niets. Bouwhof doet mee aan deze campagne omdat wij het milieu ook belangrijk vinden. Wij bieden je een uitgebreid assortiment led lampen met bijbehorende informatie waar jij uit kunt kiezen.

De gemeente Zoetermeer heeft een subsidie van € 1.600.000,- ontvangen, waarvoor alle koopwoning eigenaren de gelegenheid krijgen om led lampen en/of een led schakelaar uit te zoeken t.w.v. € 65,-. Met led lampen word je woning meteen weer een stuk energiezuiniger wat beter is voor het milieu. Het mooiste aan alles? Het kost je helemaal niets, behalve je tijd om de juiste led lampen uit te zoeken én ze in ontvangst te nemen. Binnenkort ontvang jij als koopwoning eigenaar een brief van Gemeente Zoetermeer waarin alles staat uitgelegd. Via een special hiervoor ontworpen webshop kun je jouw keuze gaan doorgeven. In verband met de huidige corona maatregelen zal, zeker in de eerste periode van de campagne, de bestelling bij je thuis worden bezorgd door Bouwhof.

Via de speciale bestelsite van Gemeente Zoetermeer vind je bij Bouwhof al wat informatie over de verschillende lampen, maar als je doorklikt lees je uitgebreide informatie op onze eigen website, zodat jij de juiste keuze kunt maken voor de lampen die bij jouw woonsituatie passen. Kies je bijvoorbeeld voor sfeerlicht, heb je juist een duidelijk en heldere verlichting nodig en voor welke fitting moet je gaan? Zo helpen we je zo goed mogelijk aan de juiste led lampen. Klik hier voor meer informatie op de site van de gemeente, speciaal voor deze led actie.