Maak iedere maand kans op gave prijzen met een waarde van minimaal
€ 500,-!!!

Normaal ben je natuurlijk van ons gewend dat wij regelmatig de leukste evenementen voor je organiseren, zoals demodagen of avonden met activiteiten en acties. Door corona is dat dit jaar helaas niet mogelijk geweest en de rest van het jaar zullen de bekende evenementen ook geen doorgang hebben. Geen leuk nieuws. Maarrrr… we maken jullie graag blij en daarom hebben we iets anders bedacht. De rest van het jaar, tot en met december, maak je iedere maand kans op een waanzinnige prijs met een minimale winkelwaarde van € 500,-.

Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en hier voor onze Instagram pagina. Veel plezier en succes!

Deelname voorwaarden:

 • De winacties worden aan het begin van iedere maand bekend gemaakt via Facebook en Instagram. De winnaars van de actie van de maand ervoor worden in de eerste week van de nieuwe maand gecommuniceerd via onze social media kanalen.
  – Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan.
  – Klik hier om naar onze Instagram pagina te gaan.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • De prijs dient te worden afgehaald in Zoetermeer. Als de situatie het niet anders toelaat dan dat een prijs bezorgd dient te worden, gaat dit in overleg en wordt er gekeken naar de mogelijkheden en kosten.
 • Ieder natuurlijk persoon met een social media account mag per persoon meerdere malen deelnemen aan de winactie. Deelnemers dienen op het moment van deelname minimaal 16 jaar oud te zijn. Minderjarigen hebben voor deelname de voorafgaande toestemming van de ouder of voogd nodig.
 • Bouwhof heeft te allen tijde het recht om deelnemers die misbruik maken van de winactie uit te sluiten.
 • Deelname aan de winactie is enkel mogelijk gedurende de gecommuniceerde looptijd van de winactie.
 • Aan deelname aan de winactie zijn geen kosten verbonden. Kosten voor eventuele bezorging, reiskosten naar de winkel, montage (materialen en uren), materiaal dat wordt gebruikt voor deelname, aanvullende producten die buiten de winactie vallen en de kosten van het gebruik van (de) internet(verbinding) ten behoeve van deelname aan de winactie zijn voor rekening van de deelnemer.
 • Medewerkers van Bouwhof en de betrokken leveranciers zijn uitgesloten van deelname aan de winactie.
 • Aanstootgevende uitingen die in strijd zijn met het beleid van Bouwhof worden per direct en zonder bericht verwijderd.