Recepten

88 Food

Deze recepten worden mede mogelijk gemaakt door de foodblog 88 Food. Op 88 Food vind je allerlei leuke en lekkere recepten die vaak ook nog eens gezond zijn of een healthy twist hebben, maar af en toe ook recepten die wat meer culinair zijn. Op 88 Food is passie en creativiteit gecombineerd tot één groot feest dat 88 Food maar al te graag met je deelt. Hieronder staat nog maar een klein deel van de vele recepten die zij aanbieden. Neem een kijkje op 88food.nl voor de leukste recepten en wie weet staat er wel iets voor jou tussen. Dat kan je dan direct lekker uitproberen in jouw nieuwe keuken!

 

 

88 food

Ei met Soldaatjes

Bereidingstijd: 10 minuten

Toe aan een andere variatie op een gekookt eitje? Probeer dan dit typisch Belgische recept!

Lees meer>>

Ei met soldaatjes

Gezonde ei wraps

Bereidingstijd: 15 minuten

Wil je eens wat anders dan een uitsmijter of een roerei? Probeer dan eens deze gezonde ei wraps! Ze zijn heerlijk voor zowel ontbijt als lunch. Je kunt de ei wraps vullen met wat jij lekker vindt.

Lees meer >>

07_eggwraps

Kipburger met gegrilde groenten

Bereidingstijd: 25 minuten

Deze burger van avocado en kippengehakt is los super lekker, maar ook ideaal om een gezonde hamburger mee te maken! Lekker met gegrilde groenten, sla en bacon. Alles op een volkoren broodje, en eet smakelijk!

Lees meer >>

06_burger_3

Eiwitrijke chili met kip

Bereidingstijd: 10 minuten + 30/45 minuten kooktijd

Dit super lekkere en gezonde recept is simpel om te maken. De naam zegt het al, de chili is rijk aan eiwitten. Ook zitten er veel groentes in dit gerecht en hij is goed gekruid.    

Lees meer >>

Bouwhof Chili

Gezonde kapsalon

Bereidingstijd: 25 minuten + 10 minuten oventijd

Ja, je leest het goed. Een gezonde kapsalon. Deze gezonde kapsalon bestaat uit zoete aardappel in plaats van patat en geitenkaas vervangt de Gouda kaas. Kippendijen werden het döner vlees en zo wordt het al snel een heerlijke gezonde kapsalon!     

Lees meer >>

01_kapsalon_1