Inside

Het Belgische Inside is een wereldwijd ontwerper van raamdecoraties. Elk Inside-gordijn is een puur Belgisch designproduct dat met de beste Belgische stoffen gemaakt wordt. Doordat Inside de stoffen zelf weeft met doorgedreven automatisering worden de gordijnen perfect afgewerkt en krijg je kwaliteit van topklasse. Bovendien blijven de gordijnen zo toch betaalbaar.

Shadow Inside

 Vernieuwende stoffen

Inside is sterk in het eigenhandig bedenken en fabriceren van vernieuwende stoffen. Inside biedt betaalbare producten van kwaliteit. Qua kleuren, prints en stoffen willen ze iets anders bieden dan wat er al op de markt is. Daarnaast willen ze met hun gordijnen een verhaal vertellen en gevoel brengen in elke ruimte.

Inside raamdecoratie verkrijgbaar bij Bouwhof:

Inside 

Inside overgordijnen bieden altijd meer kwaliteit, schoonheid en klasse. Inside overgordijnen blinken uit in gebruiks- en onderhoudscomfort die je nergens anders vindt. Ook kun je kiezen uit tal van plooien, afwerking en kleuren. De overgordijnen van Inside zien er niet alleen beeldig uit, ze vormen ook een extra isolerende buffer en helpen zo je energieverbruik te verminderen.

Vernieuwende stoffen, betaalbare producten, top kwaliteit en keuze uit vele soorten afwerkingen en kleuren, genoeg redenen voor Bouwhof om de gordijnen van  Inside op te nemen in haar assortiment. Ook heeft Inside een  mooi programma met houten jaloezieën.

Shadow Inside
Shadow Inside

Vroegdoekkorting

Profiteer van speciale vroegdoekkorting tijdens de maand april.

Bezorgservice

Zijn je aankopen te groot en passen deze niet in de auto? Bij Bouwhof kun je al je aankopen ook thuis laten bezorgen. Wij zorgen ervoor dat alle producten onbeschadigd bij je thuis worden afgeleverd.

Verhuur

Heb je eenmalig een duur stuk gereedschap nodig? Bouwhof verhuurt het! Tegen voordelige tarieven kan je de klus met het juiste gereedschap klaren.