Sikkens

Permanent 25% korting op alle Sikkens voorraad binnen en buiten lak

Bouwhof is dé Erkend Sikkens Specialist van Zoetermeer. De Erkend Sikkens Specialist zorgt ervoor dat je krijgt waarvoor je Sikkens koopt: Topkwaliteit. Sikkens kwaliteit betekent dat je er zeker van kan zijn dat de verf is gemaakt door het gebruik van officiële Sikkens-grondstoffen zoals kleurenpasta’s en ook gecertificeerde mengmachines. Met deze garantie weet je zeker dat het product de voorgeschreven levensduur behaald en de 50.000 kleuren tot hun recht komen op uw muur.

De Erkend Sikkens Specialist heeft een passie op het gebied van het product en de toepassing hiervan. Door jarenlange ervaring in de verf- en schildersbranche hebben ze deze kennis ontwikkeld. Met deze kennis kunnen ze elk probleem op de beste manier oplossen en dat zorgt voor een glanzend eindresultaat.

Persoonlijke aandacht, een goed gevoel voor kleurgebruik en verscheidene hulpmiddelen om de kleuren in en om jouw huis te realiseren: Dat zijn de kenmerken van het kleuradvies en inspiratie bij de Erkend Sikkens Specialist. Dus als je jouw woonkamer een modieuze opfrisser wil geven, dan geeft de Erkend Sikkens Specialist advies op maat voor een look waar je trost op kan zijn!

Dus voor betrouwbare kwaliteit waar je van op kan en deskundige service voor- tijdens en na de verfklus, ga je naar de Erkend Sikkens Specialist.

sikkens_kleur_waaier

sikkens-sfeerbeeld

sikkens-sfeerbeeld-binnen-4

sikkens-kleurenpalet

Onze Sikkens Producten

[vcex_divider color=”#000000″]