Bouwhof presenteert: Speciaal voor Dames 28 september!

Dit jaar organiseert Bouwhof Speciaal voor Dames. Het zesde evenement op rij alléén voor Dames! Speciaal voor Dames is op woensdag 28 september!

Het wordt weer de gezelligste avond van het jaar met de leukste lokale ondernemers. Ook dit jaar zullen er weer voldoende standhouders komen die hun producten aanbieden of je voorzien van een lekker hapje! Kortom een avond vol met muziek, hapjes, drankjes, workshops, winkeltjes op het gebied van mode en sieraden, ga zo maar door.

Opening is om 19:30
Toegang is gratis er zijn dit jaar geen kaarten nodig

Foto’s van eerder editie

  1. 2011
  2. 2012
  3. 2013
  4. 2014
  5. 2015

stempel

SAMEN VOOR KIKA

KiKa is een organisatie die zich inzet tegen kinderkanker. In 2002 zijn ze begonnen en hebben ze de genezingskans van 70% naar 75% weten te krijgen. KiKa helpt het financieren van onderzoek naar versnelde genezingen van kinderkanker.  KiKa streeft naar een genezingskans van 95%.

Op de Speciaal voor Dames avond zal een spreker van KIKA aanwezig zijn. De gehele avond zal er een rad van fortuin draaien en na de voorlichting vindt er een veiling plaats om geld op te halen voor KiKa. Wij kunnen toch ook op jouw steun rekenen?

Michiel de Zeeuw!

Michiel de Zeeuw komt op het evenement Speciaal voor Dames persoonlijk interieur advies geven! Je kent Michiel waarschijnlijk wel van RTL Woonmagazine. Het is helaas niet mogelijk om een afspraak te maken voor een advies, dus zorg dat je er op tijd bij bent. Ook is er tegen het einde van de avond de mogelijkheid om met Michiel de Zeeuw op de foto te gaan.

Er is niets fijner dan wonen of werken in een ruimte die bij je past. Interieurarchitect Michiel de Zeeuw helpt dit waar te maken. Hij vertaalt levensstijl, werkzaamheden en specifieke wensen naar het ideale interieur: stijlvol, sfeervol én praktisch. Een ruimte die echt bij je past. Michiel heeft een excellente smaak, grote verbeeldingskracht en bovenal inlevingsvermogen. Dat vertaalt zich in unieke ontwerpen die perfect afgestemd zijn op specifieke woonwensen en levensstijlen.

michiel-de-zeeuw-by-rvda-2-jpg

ONZE PARTNERS:

speciaalvoordames_sponsors_header_part1

speciaalvoordames_sponsors_header_part2

speciaalvoordames_sponsors_header_part3

HAKKEN CHALLENGE

High Heels On The Running Track - Concept

Ben je snel, charmant en een heldin op hakken? Doe dan mee met onze Hakkenrun tijdens Speciaal voor Dames. Kom het parkoers met hindernissen en obstakels trotseren.  Wie op hakken, met een emmer in de hand het snelst de gehele baan doorloopt wint: een high-tea voor 4 personen en een beker. Deze run wordt mede mogelijk gemaakt door Road Runners Zoetermeer.

De Deelnemer dient schoeisel te dragen die voldoen aan de volgende eisen: schoen met hak  minimum hoogte van 5 centimeter en maximum breedte 1,5 centimeter.

PHOTOBOOTH

camera

Ga met je vriendinnen op de foto bij onze photobooth! Leuk, gek en origineel. Na afloop zijn de foto’s terug te vinden op de Bouwhof facebookpagina.

TISSUE CHALLENGE

tissue

Denk jij snel een tissue doos leeg te kunnen trekken? Doe dan mee met onze Tissuechallenge.
Met alleen de duim en wijsvinger van één hand moet je zo snel mogelijk een doos tissues zien leeg te krijgen, wie dit als snelste doet wint: een high-tea voor 4 personen en een beker.  Deze challenge wordt mede mogelijk gemaakt door Etos.

speciaal_voor_dames_food

Angela Kookstudio
Cater en Co
De Binnentuin
Finca Forata
Roci wijnen
Vrienden van de Burgemeester
The Old Pal
Yummies

speciaal_voor_dames_standhouders

2Close
Amazing Trends4U
Apotheek Middelwaard
Barend Brocante
Be Lovely – by Jenny
Beautify
Bee Lovely
Bij Hebbe
BlauwBlauw
Bob Autowas
Cloud-7
Crea Deco party
De sniep
Divaas
Droomdeken
Energie Vitale
Etos
Exclusief Luitjes
Herwijnen
Ilbaro Wellness
Iris Beauty & footcare
Jessica Groenewegen Fotografie
John Fokkens Jam & Chutney
Joke Manshanden
Jong Perspectief
Juwelier van Koningsbruggen
Kapsalon Hair-D
Marjoslijn
My Season
Noesiez
One Love Fashion
Oriflame
Personal Budget Gym
Pink Boxing Zoetermeer
Pink Ladies Zoetermeer
Pritti fashion & more
Schoonheidssalon Jacqueline
Snowworld
Stichting Biezonder
SweetLake Skincare
The slim company
Tipiejj
Trendie Wendie
Tupperware
U-Nieki
Uwverbouwplanner
Veiligheid op 1
Your Dream Nails