Standhouders opgelet!

14 november 2018 | 19:30 tot 22:00 uur | Girls Night Out | Voorinschrijving

Ben jij ondernemer? En wil je graag jouw producten of diensten laten zien tijdens de ‘Girls Night Out’? Dan is Bouwhof op zoek naar jou!
Wij zijn op zoek naar ondernemers met leuke en vernieuwende producten en diensten die onze avond ‘Girls Night Out’ samen met ons tot een groot succes maken. Vul onderstaand formulier in en wie weet sta jij op onze ‘Girls Night Out’!

Bouwhof evenementen
Bouwhof organiseert al vele jaren diverse evenementen waarbij er jaarlijks terugkerend 1 groot event plaats vindt. Deze evenementen hebben binnen- en over de grenzen van Zoetermeer al naam gemaakt en worden dan ook enorm druk bezocht.

Over ‘Girls Night Out’
Deze avond is ‘Girls only’, met andere woorden, alleen vrouwen zijn welkom. De avond krijgt een zomers tintje vol gezelligheid, lampjes, kleurtjes, loungegelegenheden enz.

Let wel op dat deze voorinschrijving geen garantie is op een plek. Aangezien er altijd veel animo is, maar er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn, zal er in juli een selectie worden gemaakt. Op deze manier kunnen we een zo divers mogelijk aanbod bieden aan de bezoeksters. Met deze voorinschrijving geef je dus aan dat je interesse hebt in deelname. We brengen je natuurlijk zo snel mogelijk op de hoogte van de uiteindelijke selectie en natuurlijk van alle inns- en outs.

We kijken uit naar je inschrijving!

Voorinschrijving stand: