Thuisin

Bij Thuisin vind je alles onder één dak om jouw huis compleet tot in de puntjes in te richten. Van vloeren tot raamdecoratie en van behang tot verf. Naast het feit dat je bij Thuisin alles kan vinden voor jouw huis, bieden ze ook goede service en scherpe prijzen. Thuisin is te vinden in 18 winkels en Bouwhof is hier één van. Kom naar onze winkel in Zoetermeer voor vrijblijvend en deskundig advies.

Thuisin

  

Doelstelling

De doelstelling van Thuisin huismerk is om jou te voorzien van het juiste advies voor het perfecte resultaat. Wij bieden creatieve oplossingen waarbij wij ons altijd inleven in de persoonlijke wensen van de klant. Beschik je niet over de handigheid of tijd? Geen nood. Wij adviseren niet alleen, maar helpen jou ook graag bij het leggen en/of monteren. Daarbij houden wij rekening met de wereld om ons heen, met respect voor mens en milieu.

Thuisin producten verkrijgbaar bij Bouwhof:

Thuisin bij Bouwhof

Kom een kijkje nemen in de winkel bij Bouwhof Zoetermeer en kom de producten van Thuisin met eigen ogen bekijken. In onze sfeervolle showroom kan je inspiratie opdoen voor jouw huis. Onze adviseurs staan altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en het juiste advies te geven.

Thuisin
Thuisin

Vroegdoekkorting

Profiteer van speciale vroegdoekkorting tijdens de maand april.

Bezorgservice

Zijn je aankopen te groot en passen deze niet in de auto? Bij Bouwhof kun je al je aankopen ook thuis laten bezorgen. Wij zorgen ervoor dat alle producten onbeschadigd bij je thuis worden afgeleverd.

Verhuur

Heb je eenmalig een duur stuk gereedschap nodig? Bouwhof verhuurt het! Tegen voordelige tarieven kan je de klus met het juiste gereedschap klaren.