Tiger

Tiger is een bedrijf dat design betaalbaar wil maken voor iedereen. De producten zijn vriendelijk geprijsd. Niet vanwege mindere kwaliteit, maar dankzij slimme fabricageoplossingen. Het ontwerp van hun producten is doordacht tot in het kleinste detail. De designers van Tiger willen dat het er goed uitziet, maar ze vinden de functionaliteit ook erg belangrijk.

Tiger sanitair verkrijgbaar bij Bouwhof:

Het aanbod in stijlen is enorm, puur een kwestie van kiezen wat bij jouw stijl of badkamer past. Daarnaast zijn de producten eenvoudig zelf te monteren. Dat scheelt weer kosten voor een installateur. Omdat Tiger al 60 jaar sanitair producten produceert, weten ze precies de wensen van de gebruiker. Daarnaast blijven ze continu alert op handige, nieuwe vondsten.  Als het even kan bieden ze vandaag al de voordelen van morgen!

 Tiger bij Bouwhof

Mooi, slim en een praktisch ontwerp. Multifunctionele producten, gemakkelijk te monteren en dat ook nog eens betaalbaar! Genoeg redenen voor Bouwhof om de producten van Tiger op te nemen in haar assortiment. Kom zelf de producten van Tiger bewonderen in onze sanitair showroom van ruim 5000m2, de grootste van onze regio! Wij zijn te vinden in Zoetermeer en gemakkelijk bereikbaar vanuit Bleiswijk, Leiden, Gouda, Rijswijk, Den Haag, Worden en Delft.

Tiger
Tiger

Vroegdoekkorting

Profiteer van speciale vroegdoekkorting tijdens de maand april.

Bezorgservice

Zijn je aankopen te groot en passen deze niet in de auto? Bij Bouwhof kun je al je aankopen ook thuis laten bezorgen. Wij zorgen ervoor dat alle producten onbeschadigd bij je thuis worden afgeleverd.

Verhuur

Heb je eenmalig een duur stuk gereedschap nodig? Bouwhof verhuurt het! Tegen voordelige tarieven kan je de klus met het juiste gereedschap klaren.