Door de aangepaste maatregelen mogen wij de deuren van onze winkel helaas tijdelijk niet openen voor klanten. Natuurlijk missen wij jullie nu al. Maar… je kunt jouw  bestelling gewoon plaatsen via onze webshop. Klik hier voor onze webshop. Bestellingen mogen wel worden afgehaald en dat kan ook met je webshop bestelling. Vind je op de webshop niet wat je zoekt? Dan kun je jouw bestelling via de winkel plaatsen en laten bezorgen. Je kunt jouw bestelling in dat geval aan ons doorgeven via ons bestelformulier. Klik hier om jouw bestelling te plaatsen. Heb je specifieke vragen over een artikel? Neem dan telefonisch contact met ons op 079-3310700. Iets laten bezorgen via de winkel? Vanwege de situatie hebben wij het bestedingsbedrag waarvoor jij jouw bestelling gratis kan laten bezorgd verlaagd naar € 100,-. Klik hier voor onze bezorgvoorwaarden.

Reeds geplaatste bestelling vinden natuurlijk ook hun doorgang. Heb jij al een bestelling geplaatst? Dan krijg je van ons bericht wanneer je deze af kunt halen. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur. De afhaalbalie is geopend tijdens dezelfde tijden. Naast afhalen gaan wij ook door met bezorgen, monteren en met zaagopdrachten (klik hier om je zaagopdracht door te geven). Houd onze website en Facebook pagina in de gaten, we zullen je via deze kanalen informeren over nieuwe updates.

Ook belangrijk, op ons parkeerterrein kun je nog terecht voor heerlijke broodjes en lekkere tussendoortjes bij Brasserie Vandaag Express. Noorlander staat nog steeds de lekkerste oliebollen te bakken (vrijdag en zaterdag). Ook de Rozenboog heeft zijn mooie bloemen verplaatst naar het parkeerterrein.

Wij wensen je sowieso veel gezondheid toe en als we ons samen aan de regels houden komen wij hier doorheen met elkaar!