Unilux

Unilux is opgericht in 1990 als fabrikant voor maatwerk insectenwering voor de vakhandel. Ze hebben een vast team van 50 medewerkers. Het pand is gevestigd in Boxtel en beslaat maar liefst 10.000 m2, waarin een eigen productiehal en een opslagruimte. In 2012 gingen ze met 3 nieuwe producten naar de internationale zonwering en raamdecoratie beurs. Ook hebben ze in 2014 de award ‘leverancier van het jaar’ gewonnen.

De werkwijze van Unilux

Met een vast team van 50 medewerkers werkt Unilux aan de ontwikkeling en realisatie van kwaliteitsproducten voor de internationale markt. Internationaal zoeken ze naar partners die geloven in hun producten en innovaties en die ook de eindgebruiker het beste willen bieden.

Unilux bezoekt steeds vaker internationale beurzen, dit doen ze om nieuwe innovaties onder de aandacht te brengen en bestaande producten verder in de wereld te promoten. Om de kwaliteit van de producten te beschermen, werken ze alleen met serieuze leveranciers die hun producten op de juiste manier kunnen meten en installeren. Bouwhof is hier één van!

Unilux

 Unilux horren verkrijgbaar bij Bouwhof:

Unilux is continu opzoek naar verdere verbeteringen en nieuwe oplossingen. Ook bieden ze top kwaliteit producten aan en zorgen ze voor een goede samenwerking. Genoeg redenen voor Bouwhof om Unilux horren op te nemen in haar assortiment.

Unilux
Unilux

Vroegdoekkorting

Profiteer van speciale vroegdoekkorting tijdens de maand april.

Bezorgservice

Zijn je aankopen te groot en passen deze niet in de auto? Bij Bouwhof kun je al je aankopen ook thuis laten bezorgen. Wij zorgen ervoor dat alle producten onbeschadigd bij je thuis worden afgeleverd.

Verhuur

Heb je eenmalig een duur stuk gereedschap nodig? Bouwhof verhuurt het! Tegen voordelige tarieven kan je de klus met het juiste gereedschap klaren.