Monteur Sanitair en/of Keukens - Bouwmarkt


Zoetermeer | MBO
De klant koopt een keuken of badkamer bij Bouwhof en wil het liefst de zorg voor de installatie uitbesteden aan Bouwhof. Heb jij ervaring in het monteren van keukens of sanitair en vind je het leuk om zelfstandig of met een collega op pad te gaan, klik dan door voor deze leuke baan!
Bekijk vacature >>


Medewerker Houtzagerij - Bouwmarkt


Zoetermeer | VMBO / MBO
Allerhande soorten plaatmateriaal, kleine of grote bouwtekeningen, een verhaal van een klant die iets wil maken en dat in zijn hoofd heeft of een lijst van twintig kleine zaagopdrachten. Dit zijn dagelijks terugkerende aspecten van deze baan. Vind jij het leuk om klanten te helpen met hun zaagopdracht, klik dan door en bekijk of jij onze nieuwe collega kan worden!
Bekijk vacature >>


Tegelzetter


Zoetermeer | VMBO / MBO
Ook bij een Doe Het Zelf zaak willen klanten de zorg voor de installatie van hun aankopen soms liever uitbesteden aan Bouwhof; misschien is de klus te groot of te ingewikkeld of heeft de klant zelf geen tijd. Ben jij een ervaren tegelzetter, dan hebben wij een leuke, zelfstandige baan voor jou!
Bekijk vacature >>


Allround monteur / klusjesman - Bouwmarkt


Zoetermeer | MBO
Ook bij een Doe Het Zelf zaak willen klanten de zorg voor de installatie van hun aankopen soms liever uitbesteden aan Bouwhof; misschien is de klus te groot of te ingewikkeld of heeft de klant zelf geen tijd. Ben jij handig en heb jij ervaring in het monteren of installeren van allerhande materialen, klik dan door voor deze leuke, zelfstandige baan!
Bekijk vacature >>