Ervaren verkoper bij het leukste woonwarenhuis van Zuid-Holland


Zoetermeer | MBO
Van handdoek tot toiletborstel, van douchekop tot complete badkamer, zowel voor een klein budget tot een luxe moderne badkamer, Bouwhof heeft het! Lijkt het je een uitdaging om de klant in deze lastige markt met online invloeden te voorzien van de juiste informatie en weet je deze aan je te binden, klik dan door en bekijk of jij onze nieuwe collega kan worden!
Bekijk vacature >>


Stagiair Marketing m/v


Zoetermeer | MBO
Social Media, website, diverse actieweekenden en reclamecampagnes door het jaar heen, bij Bouwhof is altijd iets te doen en is marketing volop in beweging! Lijkt het je leuk om onderdeel te zin van deze dynamische afdeling, klik dan door en bekijk of onze stageplaats aansluit bij jouw stageopdracht!
Bekijk vacature >>


Medewerker Houtzagerij


Zoetermeer | VMBO / MBO
Allerhande soorten plaatmateriaal, kleine of grote bouwtekeningen, een verhaal van een klant die iets wil maken en dat in zijn hoofd heeft of een lijst van twintig kleine zaagopdrachten. Dit zijn dagelijks terugkerende aspecten van deze baan. Vind jij het leuk om klanten te helpen met hun zaagopdracht, klik dan door en bekijk of jij onze nieuwe collega kan worden!
Bekijk vacature >>


bouwhof-vacatures-sidebar