Medewerker Inboekbalie en Expeditie - Bouwmarkt, m/v, ft


Zoetermeer | MBO
Bij de expeditie komen de inkomende en uitgaande goederenstroom bij elkaar. De medewerker van de inboekbalie handelt de inkomende goederenstroom administratief af en zorgt dat deze op de juiste afdeling terecht komen. Vind jij het leuk om administratief werk te combineren met praktische werkzaamheden, lees dan verder.
Bekijk vacature >>


Medewerker Kassa (m/v), PT (11 u.p.w.)


Zoetermeer | VMBO / MBO
Als medewerker van de kassa ben je de laatste persoon die de klant ziet; je vormt hiermee het laatste beeld dat de klant van Bouwhof meeneemt. Vaak vraagt een klant op het laatste nippertje nog even advies bij de kassa: "ik ga die en die klus doen, heb ik dan de juiste spullen bij elkaar gezocht?" Vind je het leuk om al doende te leren over de verschillende klusmaterialen die we bij Bouwhof verkopen en wil jij bedragen aan de beleving bij Bouwhof? Lees dan verder en bekijk of je onze nieuwe collega kunt worden!
Bekijk vacature >>


Verkoper IJzerwaren en Gereedschappen, ft, m/v


Zoetermeer | VMBO / MBO
Hand- en elektrisch gereedschap, schroeven, moeren, boutjes, gordijnrails, alles komt langs op de afdeling IJzerwaren/gereedschap. Daarnaast maken we de klant wegwijs binnen de Bouwhof. Vind jij het leuk om de klant zo goed te helpen dat deze met een blij gevoel de deur weer uitgaat, lees dan verder en bekijk of wij kennis kunnen maken!
Bekijk vacature >>


Verkoper Verf en Behang, 20 uur per week, m/v


Zoetermeer | VMBO / MBO
Diverse werkwijzen, verschillende materialen, trendgevoelige artikelen, onze Verkoper Verf en Behang is een echte vakman of vakvrouw. Deze herkent de trends en begrijpt de verschillende technieken. Vind jij het een uitdaging om het gevoel van de klant om te zetten in een mooie kleur of een goed behang, klik dan hier om  verder te lezen op onze website!
Bekijk vacature >>