Medewerker Servicebalie m/v


Zoetermeer | MBO
Vraagbaak voor klanten, wegwijzer voor de winkel, uitdeler en innemer van pakjes, rots in de branding voor de hectiek van onze servicebalie. Vind jij het leuk om onze klanten te woord te staan en te helpen voor allerhande vragen, klik dan door en bekijk of de baan van medewerker servicebalie op jouw lijf geschreven is!
Bekijk vacature >>


Medewerker Houtzagerij


Zoetermeer | VMBO / MBO
Allerhande soorten plaatmateriaal, kleine of grote bouwtekeningen, een verhaal van een klant die iets wil maken en dat in zijn hoofd heeft of een lijst van twintig kleine zaagopdrachten. Dit zijn dagelijks terugkerende aspecten van deze baan. Vind jij het leuk om klanten te helpen met hun zaagopdracht, klik dan door en bekijk of jij onze nieuwe collega kan worden!
Bekijk vacature >>


Ervaren verkoper bij het leukste woonwarenhuis van Zuid-Holland


Zoetermeer | MBO
Van handdoek tot toiletborstel, van douchekop tot complete badkamer, zowel voor een klein budget tot een luxe moderne badkamer, Bouwhof heeft het! Lijkt het je een uitdaging om de klant in deze lastige markt met online invloeden te voorzien van de juiste informatie en weet je deze aan je te binden, klik dan door en bekijk of jij onze nieuwe collega kan worden!
Bekijk vacature >>


bouwhof-vacatures-sidebar