<< Terug naar het overzicht

 

Junior vakkenvuller allround 3-10 U/P/WBOUWHOF
               

Bouwhof is een woonwarenhuis, waarbij we op 20.000 m2 allerhande doe-het-zelf artikelen, complete badkamers en keukens combineren met de inrichting en aankleding van je huis. Bouwhof wil dat iedereen in de regio met plezier bezig kan zijn met zijn of haar huis. Dit maken we mogelijk door een combinatie te bieden van inspiratie, vakkundig advies en eerlijke prijzen. We maken hiervoor gebruik van de passie die we hebben voor ons vak. Zo verdiepen we ons voortdurend in trends en technologische vooruitgang.


Junior vakkenvuller allround (3-10 U/P/W)

Ben jij diegene die algemene, verkoopondersteunende werkzaamheden uit kan voeren? Je kunt hierbij denken aan de volgende taken:

1)     opruimen, spiegelen en bijvullen van inkomende goederen

2)     schoonmaakwerkzaamheden

En ben je daarnaast beschikbaar op donderdagavond, vrijdagavond en zaterdag? Solliciteer dan nu op deze functie. 

Wij zien graag,
met het oog op de samenstelling van het team, iemand die aan het begin van zijn werkzame leven staat. Iemand die zijn startkwalificatie heeft gehaald, maar liever de handen uit de mouwen steekt dan met zijn neus in de boeken gaat zitten of iemand met een paar jaar werkervaring. Aangezien het een lichamelijk belastende functie kan zijn zijn we op zoek naar iemand die fysiek in orde is. Schrijf- en goede rekenvaardigheden, een dienstverlenende houding en een representatief uiterlijk zijn van belang.

Je vindt
een sterk team dat dienstverlening aan de klant voorop zal stellen, een prettige en open werksfeer waar je je d.m.v. opleidingsmogelijkheden zal kunnen blijven ontwikkelen. Verder hebben wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Onze werkweek bedraagt 38 u, zijn van maandag tot zaterdag geopend.

Wij bieden
Salaris is het minimumjeugdloon + 1 jaar. Ben je 19 dan ontvang je dus het loon van een 20 jarige bij ons!

Bouwhof is een familiebedrijf en familie is voor ons belangrijk. Wij hebben een 38-urige werkweek met 1 koopavond per week, we werken op maximaal 5 feestdagen per jaar en zijn op zondag gesloten.  Heb jij interesse in deze functie?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Sollicitatieformulier.