<< Terug naar het overzicht

 

HR administratief medewerker 15 u/p/w
Vast
Bouwhof is hét woonwarenhuis van Zoetermeer, waarbij we op 20.000 m2 allerhande doe-het-zelf artikelen, complete badkamers en keukens combineren met de inrichting en aankleding van je huis. Bouwhof wil dat iedereen in de regio met plezier bezig kan zijn met zijn of haar huis. Dit maken we mogelijk door een combinatie te bieden van inspiratie, vakkundig advies en eerlijke prijzen. We maken hiervoor gebruik van de passie die we hebben voor ons vak. Zo verdiepen we ons voortdurend in trends en technologische vooruitgang.

Bouwhof is per direct op zoek naar een

HR administratief medewerker 15 U/P/W


Bouwhof bestaat uit twee verdiepingen, een Groothandel in bouwmaterialen en 15 afdelingen. In totaal werken we met meer dan 100 man personeel. Deze HR functie is de enige HR functie die wij hebben. Arbo zaken hebben wij uitbesteed, wij doen graag waar wij goed in zijn en focussen ons op de core business. 

Wat ga je doen?
Deze functie valt onder de ondersteunende afdelingen van Bouwhof, dit team bestaat uit de financiele administratie, marketing, it en inkoop. Het is een hecht team met ongeveer 10 collega's en 1 manager. Wij zorgen ervoor dat alle andere medewerkers binnen Bouwhof zich kunnen blijven focussen op waar ze goed in zijn. Afgelopen jaar viel het HR takenpakket onder de manager maar vanwege de groei zijn we op zoek naar iemand die bereid is om op 2 volle vaste dagen ons team te komen versterken. In deze functie voer je alle basistaken uit die bij een HR functie komen kijken. Wat minder vaak voor komt is de gesprekken met medewerkers voeren, dit omdat wij een vertrouwenspersoon hebben en elke afdeling zijn eigen assistent manager en manager heeft, daardoor zijn de lijntjes korter voor de medewerker mocht er iets zijn of bij vragen.

Een greep uit juw werkzaamheden:
 • Je plaatst op aanvraag bestaande vacatures online;
 • Je voert alle voorkomende HR administratie, bijvoorbeeld het opstellen van contracten, uitvoeren van contractwijzigingen, opleidingsovereenkomsten en zo verder;
 • Je levert de mutatiegegevens aan bij de salarisadministratie, en verwerkt een deel daarvan ook zelf in onze salarissoftware;
 • Je bewaakt het verzuim en voert de hiertoe de (WVP-)benodigde acties uit, in overleg met de (externe) casemanager en de afdelingsverantwoordelijke;
 • Je draagt zorg voor een correct en prettig onboard- en offboardproces;
 • Je houdt verschillende bekangrijke data bij.

Wie zoeken wij?
In deze functie ben je samen met de staf manager het enige HR aanspreekpunt van het bedrijf (bij salaris of contract vragen). Dit houdt enerzijds in dat je onder leiding van de staf manager uitvoer geeft aan het HR Beleid, maar anderzijds dat je de kans hebt zelf initiatieven uit te werken, voor te stellen en hier in te groeien.

Je voldoet aan het volgende profiel; 
 • Je beschikt over een MBO 4 diploma in de richting van personeel en arbeid;
 • Je hebt minimaal 1-2 jaar ervaring in een HR administratieve functie;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je kunt goed zelfstandig werken, je bent proactief, integer.
 • Kan goed met verschillende digitale systemen omgaan of leert het je snel toe. Basis Excel is een must!

Wat bieden we?
een sterk team dat dienstverlening aan de klant voorop stelt, een prettige en open, informele werksfeer. Salarisindicatie afhankelijk van leeftijd en ervaring tussen € 2000 – € 2500 o.b.v. 38 uur. Binnen de Bouwhof zijn volop ontwikkelmogelijkheden aanwezig. Verder hebben wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij hanteren een 38-urige werkweek, werken op maximaal een 5-tal feestdagen per jaar, maar zijn op zondag gesloten.

Heb jij interesse in deze functie?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Sollicitatieformulier.