<< Terug naar het overzicht

 

Verkoopmedewerker sanitair (Fulltime)
Vast
Bouwhof is een woonwarenhuis, waarbij we op 20.000 m2 allerhande doe-het-zelf artikelen, complete badkamers en keukens combineren met de inrichting en aankleding van je huis. Bouwhof wil dat iedereen in de regio met plezier bezig kan zijn met zijn of haar huis. Dit maken we mogelijk door een combinatie te bieden van inspiratie, vakkundig advies en eerlijke prijzen. We maken hiervoor gebruik van de passie die we hebben voor ons vak. Zo verdiepen we ons voortdurend in trends en technologische vooruitgang.

Vind jij het een uitdaging om klanten aan je te binden en ben je in staat met jouw ervaring en enthousiasme de klant te laten besluiten hun nieuwe badkamer bij Bouwhof te laten kopen, dan hebben wij een leuke baan voor jou!

 VERKOPER SANITAIR (38 u/p/w)

Je houdt je bezig met:
  • het voeren van verkoopgesprekken, waarbij je de wensen van de klant met betrekking tot de badkamer/toilet in het oog houdt;
  • het met behulp van een grafisch programma deze wensen vertalen naar aansprekende ontwerpen voor de klant;
  • het op creatieve wijze zoeken naar inventieve oplossingen;
  • het opstellen van offertes en voorbereiden van de dossiers voor onze orderverwerker
  • je blijft na het sluiten van de koop, samen met onze orderverwerker, verantwoordelijk voor after-sales.

Wij zien graag
een representatieve verschijning, communicatief en commercieel zeer vaardig en met een dienstverlenende houding. Je hebt een opleiding op minimaal MBO-3 niveau, liefst in een commerciële richting. Je bent niet bang om op mensen af te stappen en durft op een plezierige manier door te vragen. Je denkt mee over ons assortiment en ziet hoe we onze dienstverlening kunnen blijven verbeteren. Ervaring als verkoopadviseur in de sanitair branche is geen vereiste, maar wel een pré.

Je vindt
een sterk team dat dienstverlening aan de klant voorop zal stellen. Een prettige en open werksfeer, waar je je d.m.v. opleidingsmogelijkheden zal kunnen blijven ontwikkelen. Verder hebben wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Bouwhof is een familiebedrijf en familie is voor ons belangrijk. Wij hebben een 38-urige werkweek met 1 koopavond per twee weken, we werken op maximaal 5 feestdagen per jaar en zijn op zondag gesloten. 

Heb jij interesse in deze functie?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Sollicitatieformulier.