<< Terug naar het overzicht

 

Orderverzamelaar 38 U/P/W
Vast
Vanwege het opzetten van een voor ons nieuwe afdeling zijn wij per direct op zoek naar een 

Orderverzamelaar 38 U/P/W


Bouwhof is een woonwarenhuis, waarbij we op 20.000 m2 allerhande doe-het-zelf artikelen, complete badkamers en keukens combineren met de inrichting en aankleding van je huis. Bouwhof wil dat iedereen in de regio met plezier bezig kan zijn met zijn of haar huis. Dit maken we mogelijk door een combinatie te bieden van inspiratie, vakkundig advies en eerlijke prijzen. We maken hiervoor gebruik van de passie die we hebben voor ons vak. Zo verdiepen we ons voortdurend in trends en technologische vooruitgang.


Wat ga je doen?
Het verzamelen van geplaatste orders in onze webshop. Voor zowel pakketen die verzonden moeten worden als pakketen die afgehaald worden. 

Wie zoeken wij?
Je hebt bij voorkeur enige jaren werkervaring, of bent een starter op de arbeidsmarkt die door bijbaantjes al wat ervaring heeft opgedaan. Kennis van diverse Doe-het Zelf materialen is niet noodzakelijk, maar wel prettig. Verder heb je goede schrijf- en rekenvaardigheden en kan je omgaan met moderne kantoorautomatisering. Een dienstverlenende houding en een representatief uiterlijk vinden wij belangrijk.
De werktijden zijn van 8:00 tot 16:00 uur. De werkdagen zijn in overleg. In ieder geval zijn de maandag en zaterdag van belang.

Wat bieden we?
een sterk team dat dienstverlening aan de klant voorop stelt, een prettige en open werksfeer. Binnen de Bouwhof zijn volop ontwikkelmogelijkheden aanwezig. Verder hebben wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij hanteren een 38-urige werkweek, werken op een 5-tal feestdagen per jaar, maar zijn op zondag gesloten.

Heb jij interesse in deze functie?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Sollicitatieformulier.