<< Terug naar het overzicht

 

Inpakker webshop parttime of fulltime
Vast
Vanwege de uitbreiding van ons webshopteam zijn wij per direct op zoek naar een 

Inpakker webshop parttime of fulltime


Bouwhof is een woonwarenhuis, waarbij we op 20.000 m2 allerhande doe-het-zelf artikelen, complete badkamers en keukens combineren met de inrichting en aankleding van je huis. Bouwhof wil dat iedereen in de regio met plezier bezig kan zijn met zijn of haar huis. Dit maken we mogelijk door een combinatie te bieden van inspiratie, vakkundig advies en eerlijke prijzen. We maken hiervoor gebruik van de passie die we hebben voor ons vak. Zo verdiepen we ons voortdurend in trends en technologische vooruitgang.


Hoe ziet jouw werkdag er uit? 
  • Bij binnenkomst pak je een bakkie koffie of thee in de kantine en praat je even bij met je collega’s. Je bedrijfskleding heb je al aan. Voor de webshop is er onlangs een aparte werkruimte met magazijn aangelegd en daar start je vervolgens je werkdag in de vroege ochtend.
  • De door de klanten geplaatste order, staan al voor je klaar om ingepakt te worden. Jij matcht de bestellingen met de juiste doos.
  • De bestelling wordt door jou zorgvuldig ingepakt en dichtgeplakt
  • De ingepakte bestellingen worden op een pallet of rolkar verzameld en worden afgehaald door de postbezorger. 
  • In de kantine houdt je gezellig pauze met collega’s van de webshop, maar ook van andere afdelingen. Zo leer je elkaar beter kennen en leer je snel op elkaar bouwen.
  • Na de pauze pak je je werkzaamheden weer op en werk je hard door tot het einde van de dag en laat je alles netjes en opgeruimd achter. Moe maar voldaan ga je naar huis.

Wie ben jij?
  • Ben jij iemand met flinke spierballen en een sterk fysiek gestel? Dat is mooi, want de collega’s van de webshop kunnen jouw spierkracht goed gebruiken bij het tillen van de zwaardere producten die ingepakt moeten worden. 
  • Natuurlijk is het een pré als je ervaring hebt met orders verzamelen en de producten die we verkopen, maar het is geen vereiste. Ben je een enthousiaste doorzetter die het als een uitdaging ziet om mee te bouwen aan een sterk team waar alles op rolletjes gaat lopen? Dan horen we graag van jou!
  • De werkdagen zijn van 8.00 tot ongeveer 16.00 uur. 

Wat mag jij verwachten (van de afdeling webshop) van Bouwhof?
De webshopafdeling groeit en is nog volop in ontwikkeling onder leiding van een gedreven leidinggevende. Binnen Bouwhof is er altijd ruimte voor ideeën en het nemen van initiatieven. Er zijn volop doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden aanwezig. Wij bieden goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden en een aantrekkelijke personeelskorting van 25% bij een fulltime dienstverband. Wij werken op een 5-tal feestdagen per jaar, waarvan je er minimaal de helft draait, maar op zondag ben je vrij! Als primaire voorwaarden bieden wij het minimumloon + 1 jaar, stel je bent 19 jaar dan krijg je het minimumloon van een 20 jarige. 

Heb jij interesse in deze functie?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Sollicitatieformulier.