<< Terug naar het overzicht

 

Afdelingsmanager Logistiek (38 uur)
Vast

Afdelingsmanager Logistiek 


Hoe ziet jouw werkdag er uit?
Je pikt een bakkie koffie of thee op in de kantine en maakt hier en daar een praatje met collega’s. De logistieke afdeling ligt ten opzichte van de winkel en groothandel wat afgezonderd, maar als spin in het web heb je de hele dag contact met andere (afdelings-)managers, evenals met klanten en externe vervoerders.

Je scant snel de afdeling waardoor je precies weet wat er allemaal moet gebeuren en zet iedereen aan het werk op de meest efficiënte en effectieve wijze. Je weet prioriteiten te stellen tussen de vele werkzaamheden op de afdeling en weet goed te schakelen binnen alle bedrijvigheid zonder het overzicht te verliezen voor je zelf en je collega’s.

Je werkt mee in de processen, maar kan er ook altijd zelf tussenuit springen wanneer zich zaken voordoen die jouw kennis en kunde nodig hebben, zonder dat dat en koste gaat van waar je mee bezig was, want je collega’s weten precies wat ze moeten doen.

Tijdens en aan het eind van de werkdag zorg je ervoor dat de afdeling netjes opgeruimd achter gelaten wordt.

Je weet tijd vrij te maken voor het maken van de roosters, HR gerelateerde zaken als gespreksvoering en werving en selectie en andere administratieve zaken. Je ondersteunt de manager en voert wekelijks overleg met hem. Er zijn verder volop gelegenheden om met andere (afdelings-)manager te sparren.

Wie ben jij?
 • Je bent al bekend binnen de logistiek en hebt al leidinggevende ervaring. Je weet een team optimaal te laten presteren met focus op vermindering van fouten en doorlooptijd verkorten, zodanig dat je een groeiend afdelingsresultaat in TGW (Toegevoegde waarde) en in klanttevredenheid kan realiseren, met behulp van efficiënte personeelsinzet en optimale inzet van logistieke hulpmiddelen.
 • Je bent toegankelijk voor (leidinggevende) collega’s. Ze kunnen op zakelijk en persoonlijk vlak bij je terecht! Je staat open voor tips en adviezen van collega’s en je manager.
 • Je beschikt over minimaal MBO 4 niveau en je bent bereidt om een opleiding te volgen.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Je hebt een representatief voorkomen en kunt goed zelfstandig werken. Je bent proactief, integer en klantgericht.
 • Je hebt cijfermatig inzicht en weet om te gaan met moderne kantoorautomatisering
 

Wat mag jij verwachten van Bouwhof?
Door middel van motivatie, kennis, teamgeest, maar vooral door plezier in het werk, draag je bij aan het succes van de winkel. Bij Bouwhof kom je terecht in een groot en leuk team. Bouwhof is een écht familiebedrijf en zo gaan we ook met elkaar om.

 • Salaris tussen de € 2650,00 en € 3150,00 afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Je ontvangt een telefoonvergoeding en woon je verder dan 10 kilometer van Bouwhof, dan vergoeden wij de reiskosten.
 • Er zijn flexplekken om je kantoortaken uit te kunnen voeren, die bestaan uit 20% van je tijd.
 • Als afdelingsmanager wordt er verwacht dat je een opleiding volgt waarvan wij de kosten op ons nemen. Verder zijn er binnen Bouwhof volop ontwikkelmogelijkheden en is er altijd ruimte voor ideeën en het nemen van initiatieven.
 • We hanteren een 5 daagse werkweek van 38 uur. Wij werken op een 5-tal feestdagen per jaar, maar op zondag ben je vrij!
 • Wij volgen de CAO Doe Het Zelf.
 • Wij bieden goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een aantrekkelijke personeelskorting van 25% bij een fulltime dienstverband.

We stellen ons nog even voor:
Bij Bouwhof vind je alles voor binnen en buiten jouw huis! Onze slogan ‘Bezig met je huis’ is dus zeker niet voor niks. Bouwhof begon actief in de handel van materialen afkomstig uit sloopwerken. Intussen bestaat ons bedrijf uit 20.000 m2 bouw, sanitair, keuken en interieur en onze winkel onderscheidt zich op de markt door het bieden van goede kwaliteit, ontzorgen, inspiratie en vakkundig advies. Bouwhof wil dat iedereen in de regio met plezier bezig kan zijn met zijn of haar huis.

 

 

 

Heb jij interesse in deze functie?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Sollicitatieformulier.