<< Terug naar het overzicht

 

Afdelingsmanager bouwmarkt (38 uur)
Vast
Bouwhof is per direct op zoek naar een 

Afdelingsmanager bouwmarkt (38 uur)


Bij de afdeling elektra en watertoebehoren kan men terecht voor artikelen zoals losse lampjes, zwembaden en ventilatoren in de zomermaanden, alles op het gebied van elektra, luchtafvoer systemen en de hulpstukken daarvoor tot aan alles voor het af en aanvoeren van regen/drinkwater, 

Doel van de functie
Je stuurt de afdeling dagelijks aan, zorgt voor nieuwe assortiment, bepaald wat je op je afdeling wilt hebben, houdt contact met leveranciers en bovenal helpt de klant en de medewerkers zodanig dat deze een groeiend afdelingsresultaat in TGW (Toegevoegde waarde) en in klanttevredenheid kan realiseren bij de afdeling elektra en watertoebehoren.

Wat ga je doen?
 • Dagelijks leiding geven aan het verkoopteam van de afdeling elektra en watertoebehoren dat bestaat uit 5 medewerkers. Je bent hun aanspreekpunt en je maakt de roosters. 
 • Je pakt HR gerelateerde gesprekken zelfstandig of met hulp van de manager en/of HR. 
 • Je bent samen met de manager verantwoordelijk voor de samenstelling van je team en bent dus betrokken bij de werving en selectie. 
 • Het verbeteren en up to date houden van de afdeling door een juiste afweging te maken in trends die gaan en komen. 
 • De werkvloer is jouw werkplek! Je staat dus echt tussen je medewerkers, maar ook tussen de klant. Er zijn flexplekken op kantoor om je administratieve taken uit te kunnen voeren, die ongeveer 20% van je tijd in beslag nemen. 
 • Je voert met grote regelmaat overleg m.b.t. ontwikkelingen, stand van zaken en beleid op je afdeling met je manager. Je hebt dagelijks op de werkvloer contact met andere afdelingsmanagers en er is volop ruimte om met hen te sparren. 1x per 2 maanden is er overleg met andere afdelingsmanagers en managers. 

Kortom je zorgt voor verbetering van de installatie (voor he gemak noemen we dit ook wel de afdeling van de installatiematerielen) afdeling en dat de synergie met alle afdelingen van Bouwhof goed is. 

Wie zoeken wij?
In deze functie ben je het aanspreekpunt van de afdeling. Dit houdt enerzijds in dat je onder leiding van de manager van de hele benedenverdieping uitvoer geeft aan de afdeling, maar anderzijds dat je de kans hebt zelf initiatieven uit te werken, voor te stellen en hier in te groeien. 

Je voldoet aan het volgende profiel; 
 • Je beschikt over minimaal MBO 4 niveau.
 • Je hebt minimaal 2-5 jaar ervaring in het geven van leiding.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je kunt goed zelfstandig werken, bent proactief, integer en klantgericht.
 • Je kunt goed omgaan met moderne kantoorautomatisering
 • Je hebt een representatief voorkomen en staat positief in het leven
 • Je bent administratief vaardig en hebt cijfermatig inzicht (alle cijfers zijn wel voorgekauwd, maar de interpretatie mag jij samen met je manager doen)

Wat bieden we?
Een sterk team dat dienstverlening aan de klant voorop stelt. Er heerst een prettige, open en informele werksfeer. Binnen de Bouwhof zijn volop ontwikkelmogelijkheden aanwezig.
We hebben goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een aantrekkelijke personeelskorting van 25% op al onze producten.

Wij hanteren een 38-urige werkweek, werken op maximaal een 5-tal feestdagen per jaar, maar zijn op zondag gesloten. Jouw werktijden zijn 1x per maand op vrijdagavond en elke zaterdag, je vaste vrije dag is een dag die je zelf kunt kiezen (keuze alleen uit maandag tot en met donderdag). 

Op basis van je ervaring, hanteren wij een salaris tussen de € 2650 en € 3000,-
Woon je verder dan 10 km van Bouwhof, dan vergoeden we tot een maximum van 20 km je reiskosten.
Je ontvangt een telefoonvergoeding € 20,- per maand
Wij volgen de CAO DoeHetZelf.

Bouwhof is hét woonwarenhuis van Zoetermeer, waarbij we op 20.000 m2 allerhande doe-het-zelf artikelen, complete badkamers en keukens combineren met de inrichting en aankleding van je huis. Bouwhof wil dat iedereen in de regio met plezier bezig kan zijn met zijn of haar huis. Dit maken we mogelijk door een combinatie te bieden van inspiratie, vakkundig advies en eerlijke prijzen. We maken hiervoor gebruik van de passie die we hebben voor ons vak. Zo verdiepen we ons voortdurend in trends en technologische vooruitgang.

Bouwhof bestaat uit twee verdiepingen, een Groothandel en 15 afdelingen. In totaal werken we met meer dan 100 man personeel. 

Heb jij interesse in deze functie?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Sollicitatieformulier.