<< Terug naar het overzicht

 

Verkoopmedewerker Groothandel Bouwpartner (38 uur)

Naast de Bouwhof voor particuliere klanten bevindt zich ook de groothandel voor zakelijke klanten. Voor dit onderdeel van de Bouwhof zijn wij op zoek naar een collega die een stabiel team wil ondersteunen.    

Wat ga je doen?
  • Je ondersteunt een ervaren collega met het verwerken van binnenkomende producten in de winkel. Je bent sterk en fit om alle bouwmaterialen op de juiste plek te krijgen.
  • De collega’s die werkzaam zijn in de groothandel kunnen je veel kennis bijbrengen, zodat je je kunt ontwikkelen.
  • Samen met je collega's zorg je voor een opgeruimde, schone en nette winkel.
  • Je beantwoordt vragen van klanten en weet ze zo nodig op een vriendelijke manier door te verwijzen naar de juiste afdeling of persoon. Enige ervaring in de bouwwereld is daarom natuurlijk een pré. Je hebt tenslotte veelal te maken met professionals.

Beschikbaarheid:
De werktijden zijn doorgaans van maandag tm vrijdag van 7:00-16:00 uur volgens een gepast rooster, maar mocht het op zaterdagochtend af en toe nodig zijn, dan vind je dat geen probleem.  

Wat verwachten we van jou?

  • Je bent enthousiast, positief en stelt je collegiaal op
  • Je hebt fysiek een sterk gestel en vindt het heerlijk om in een drukke omgeving te werken.

Wij bieden:
Een sterk team dat dienstverlening aan de klant voorop stelt en met elkaar samenwerkt in een prettige en open werksfeer.
De Bouwhof zorgt er voor dat je je kunt blijven ontwikkelen, bijvoorbeeld door kennis van ervaren collega's en opleidingsmogelijkheden. Bouwhof heeft goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een aantrekkelijke personeelskorting van 25% bij een fulltime dienstverband op al onze producten.Heb jij interesse in deze functie?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Sollicitatieformulier.