<< Terug naar het overzicht

 

Medewerker Houtzagerij (24-32 uur)
Vast
Bouwhof is een woonwarenhuis, waarbij we op 20.000 m2 allerhande doe-het-zelf artikelen, complete badkamers en keukens combineren met de inrichting en aankleding van je huis. Bouwhof wil dat iedereen in de regio met plezier bezig kan zijn met zijn of haar huis. Dit maken we mogelijk door een combinatie te bieden van inspiratie, vakkundig advies en eerlijke prijzen. We maken hiervoor gebruik van de passie die we hebben voor ons vak. Zo verdiepen we ons voortdurend in trends en technologische vooruitgang.

Vind jij het leuk om met je handen te werken en word je enthousiast om klanten te helpen met de klus waarmee ze bezig zijn, dan hebben wij een leuke baan voor jou!

MEDEWERKER HOUTZAGERIJ (24-32 UUR)

De functie
Allerhande soorten plaatmateriaal, kleine of grote bouwtekeningen, een verhaal van een klant die iets wil maken en dat in zijn hoofd heeft. Dit zijn dagelijks terugkerende aspecten op deze afdeling.

Als medewerker van de afdeling houtzagerij houd je je in de eerste plaats bezig met:
  • het zo secuur mogelijk zagen van plaatmateriaal voor onze klanten;
  • het vertalen van de wensen van de klant naar het door jou te zagen materiaal;
  • het zo economisch mogelijk benutten van het plaatmateriaal;
  • het berekenen van de juiste prijs en dit op heldere wijze afstemmen met de klant en onze kassa.
  • verder hou je je bezig met verbindingen maken, kanten frezen en verstek zagen.

Wij zien graag
een starter op de arbeidsmarkt die graag wat werkervaring op wilt doen. Kennis van de diverse hout- en bouwmaterialen is een pré, maar niet noodzakelijk. Schrijf- en goede rekenvaardigheden, een dienstverlenende houding en een representatief uiterlijk zijn van belang. Op zaterdag werken is een pré.

Je vindt
een sterk team dat dienstverlening aan de klant voorop zal stellen, een prettige en open werksfeer waar je je d.m.v. opleidingsmogelijkheden zal kunnen blijven ontwikkelen. Verder hebben wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, denk aan 24 vrije dagen per jaar, 8% vakantie geld etc. Meer voorwaarden vind je in onze CAO DHZ.  

Heb jij interesse in deze functie?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Sollicitatieformulier.