<< Terug naar het overzicht

 

Technisch verkoopmedewerker weekend (12-18 uur)


Vast

 

Technisch verkoopmedewerker weekend 
bouwmarkt (12-18 uur)

Bouwhof is een woonwarenhuis, waarbij we op 20.000 m2 allerhande doe-het-zelf artikelen, complete badkamers en keukens combineren met de inrichting en aankleding van je huis. Bouwhof wil dat iedereen in de regio met plezier bezig kan zijn met zijn of haar huis. Dit maken we mogelijk door een combinatie te bieden van inspiratie, vakkundig advies en eerlijke prijzen. We maken hiervoor gebruik van de passie die we hebben voor ons vak. Zo verdiepen we ons voortdurend in trends en technologische vooruitgang.

Naast ervaren collega's in het vak van technisch verkoopmedewerker, zijn wij op zoek naar een weekend-/vakantiekracht die hen kan ondersteunen. Heb je interesse en misschien zelfs al verstand van elektra en Installatie materialen; kun/wil je advies geven over elektriciteit, verlichting, loodgieter-werk zoals CV, water, riolering en gas? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie!

Wat ga je doen?
  • het voeren van verkoopgesprekken en het doorverwijzen van klanten naar de juiste afdeling
  • het controleren, verwerken en opruimen van binnenkomende goederen;
  • het up-to-date houden van de winkel;
                                               - opruimen/schoonmaken
                                               - aanvullen
                                               - prijzen juist weergeven op het schap

Wie zoeken wij?
  • Affiniteit met elektra en loodgieterswerk zoals gas, water en riolering.
  • Een representatieve verschijning die communicatief vaardig is en een dienstverlenende houding hoog in het vaandel heeft staan.
  • Je werkt accuraat, bent rekenvaardig sterk en kan goed werken met computers en bedrijfssoftware.
  • Je bent inzetbaar op donderdagavond na sluitingstijd om de winkel up to date te houden en op de koopavond en zaterdag. We gaan er vanuit dat je tijdens schoolvakanties extra inzetbaar bent. 

Wat bieden we?
Een sterk team dat dienstverlening aan de klant voorop stelt, een prettige en open, informele werksfeer.  De ervaren collega's op de afdeling helpen je interesse om te zetten in kennis, waardoor je met steeds meer zelfvertrouwen op de winkelvloer komt te staan.
Binnen de Bouwhof zijn volop ontwikkelmogelijkheden aanwezig. Verder hebben wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een aantrekkelijke personeelskorting op al onze producten. 

Heb jij interesse in deze functie?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Sollicitatieformulier.