<< Terug naar het overzicht

 

Verkoopmedewerker Woonafdeling (32 uur)


Vast
Bouwhof is een woonwarenhuis, waarbij we op 20.000 m2 allerhande doe-het-zelf artikelen, complete badkamers en keukens combineren met de inrichting en aankleding van je huis.
Bouwhof wil dat iedereen in de regio met plezier bezig kan zijn met zijn of haar huis. Dit maken we mogelijk door een combinatie te bieden van inspiratie, vakkundig advies en eerlijke prijzen. We maken hiervoor gebruik van de passie die we hebben voor ons vak. Zo verdiepen we ons voortdurend in trends en technologische vooruitgang.

Klassiek of modern, kunst of kitsch, van comfortabele eethoek tot relaxfauteuil en kussenhoesjes en van wijnrek tot messenlegger, op de woonafdeling bij Bouwhof is het te koop! Voor deze afdeling hebben wij een leuke vacature voor een


Verkoopmedewerker Woonafdeling 32 uur

 

Als verkoper:
 • voer je verkoopgesprekken waarin je goed luistert naar klant, maar ook weet mee te denken in mogelijkheden. Je toont geduld als klanten twijfelen en springt op het juiste moment in wanneer je voelt dat er knopen doorgehakt moeten worden. Je weet een analyse te maken van de behoeften en het budget van de klant. 
 • ben je commercieel ingesteld en door je kennis en kunde, wat je al in huis hebt of heel snel tot je weet te nemen, weet je klanten alle opties te laten zien en te belichten. 
 • handel je administratieve orders af en ben je dus handig met computer programma's  
 • houdt je de winkel netjes en up-to-date. Schoonmaken, opruimen, aanvullen, prijskaarten actueel houden, zijn dagelijkse werkzaamheden waar jij en je collega's voor inzetten. 
 • weet je op een correctie manier om te gaan met klanten die een klachten hebben. Dan wel zelfstandig, dan wel samen met je (leidinggevende) collega's zoek je naar een gepaste manier om klachten op te lossen. 
 • vindt je het heerlijk om de producten op de afdeling zo aantrekkelijk mogelijk te etaleren en de kamers in de winkel te stylen. 

Wij zien graag: 
 •  een representatieve en betrouwbare verschijning met een dienstverlenende en klantgerichte houding 
 •  zelfstandig werkend, maar ook goed functionerend in het team
 •  een afgeronde opleiding op MBO 3 of 4 niveau, bij voorkeur op het gebied van styling en interieur
 •  enige jaren ervaring met klanten
 •  rekenvaardig en computervaardig
 • dat werktijden in een winkel geen probleem zijn en je zodoende zaterdagen beschikbaar bent en met regelmaat de koopavond. Je werkt op minstens de helft van de feestdagen, maar zondag zijn wij gesloten. 

Je vindt
een grote sfeervolle woonafdeling binnen Bouwhof, bestaande uit verlichting en wonen. Het team, dat momenteel bestaat uit 6 collega's, wordt aangestuurd door een assistent manager. Gezien de aanhoudende drukte, is jouw hulp hard nodig. Er heerst een prettige en open werksfeer. 

Arbeidsvoorwaarden
Wij hebben goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een aantrekkelijke personeelskorting van 25% bij een fulltime dienstverband op al onze producten. Er is een actieve personeelsvereniging. En wat denk je van iedere maand gebak om alle verjaardagen te vieren? Natuurlijk is er daarnaast ook wekelijks vers fruit om het een beetje te compenseren!
Aan ontwikkeling en professionalisering wordt volop aandacht besteedt; heb jij een opleiding of training nodig die het uitvoeren van jouw functie versterkt, dan zijn er volop mogelijkheden.

Bouwhof is een familiebedrijf en familie is voor ons belangrijk. Wij hebben een 38-urige werkweek met 1
koopavond per twee weken, we werken op maximaal 5 feestdagen per jaar en zijn op zondag gesloten.

BBLer
Ben je BBLer, dan ben je ook van harte welkom om te solliciteren. Kijk op onze site onder vacatures en druk op de gele button voor de aantrekkelijke voorwaarden die je als BBLer bij ons krijgt.

Herken jij
de uitdaging en voel je iets voor een ontmoeting? Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Sollicitatieformulier.