<< Terug naar het overzicht

 

Verkoopmedewerker Sanitair (38 uur)
Vast
Bouwhof is een woonwarenhuis, waarbij we op 20.000 m2 allerhande doe-het-zelf artikelen, complete badkamers en keukens combineren met de inrichting en aankleding van je huis. Bouwhof wil dat iedereen in de regio met plezier bezig kan zijn met zijn of haar huis. Dit maken we mogelijk door een combinatie te bieden van inspiratie, vakkundig advies en eerlijke prijzen. We maken hiervoor gebruik van de passie die we hebben voor ons vak. Zo verdiepen we ons voortdurend in trends en technologische vooruitgang.

Vind jij het een uitdaging om klanten aan je te binden en heb je er zin in om met jouw enthousiasme de klant te laten besluiten hun nieuwe badkamer bij Bouwhof te laten kopen, dan hebben wij een leuke baan voor jou!

VERKOOPMEDEWERK(ST)ER SANITAIR 


Je houdt je bezig met:
  • het voeren van verkoopgesprekken, waarbij je de wensen van de klant met betrekking tot de badkamer/toilet in het oog houdt;
  • het met behulp van een grafisch programma deze wensen te vertalen naar aansprekende ontwerpen voor de klant;
  • het op creatieve wijze zoeken naar inventieve oplossingen;
  • het opstellen van offertes en voorbereiden van de dossiers voor onze orderverwerker
  • je blijft na het sluiten van de koop, samen met onze orderverwerker, verantwoordelijk voor after-sales.

Wij zien graag
een representatieve verschijning, communicatief en commercieel vaardig met een dienstverlenende houding. Je hebt een opleiding op minimaal MBO-3 niveau, liefst in een commerciële richting. Je bent niet bang om op mensen af te stappen en durft op een plezierige manier door te vragen. Je denkt mee over ons assortiment en ziet hoe we onze dienstverlening kunnen blijven verbeteren. Ervaring als verkoopadviseur in de sanitair branche is geen vereiste, maar wel een pré. 

Je vindt
een prachtige sanitaire showroom binnen Bouwhof. Het sanitaire team, dat momenteel bestaat uit 9 collega's (verkopers en orderverwerkers), wordt aangestuurd door een assistent manager. De meeste collega's zijn al ervaren en zullen je de kneepjes van het vak leren. Er heerst een prettige en open werksfeer waar ruimte is voor een lolletje!

Arbeidsvoorwaarden
Wij hebben goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een aantrekkelijke personeelskorting van 25% bij een fulltime dienstverband op al onze producten. Er is een actieve personeelsvereniging. En wat denk je van iedere maand gebak om alle verjaardagen te vieren? Natuurlijk is er daarnaast ook wekelijks vers fruit om het een beetje te compenseren!
Aan ontwikkeling en professionalisering wordt volop aandacht besteedt; heb jij een opleiding of training nodig die het uitvoeren van jouw functie versterkt, dan zijn er volop mogelijkheden. 

Bouwhof is een familiebedrijf en familie is voor ons belangrijk. Wij hebben een 38-urige werkweek met 1
koopavond per twee weken, we werken op maximaal 5 feestdagen per jaar en zijn op zondag gesloten. 

BBLer

Ben je BBLer, dan ben je ook van harte welkom om te solliciteren. Kijk op onze site onder vacatures en druk op de gele button voor de aantrekkelijke voorwaarden die je als BBLer bij ons krijgt. 


Heb jij interesse in deze functie?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Sollicitatieformulier.