<< Terug naar het overzicht

 

Medewerker Order Afwikkeling Fulltime - Bouwmarkt


Vast
Van klassiek tot modern, van heel strak tot juist landelijk, van zeer luxe met alles erop en eraan tot praktisch voor een kleine ruimte of een klein budget, Bouwhof heeft het op de afdeling Sanitair en Keukens! 
 
De afdeling en jij
De klant zoekt informatie en maatwerk. Onze ervaren en gespecialiseerde verkopers spelen hierop in. Deze adviseren de klanten in de voor hen beste keuze op het gebied van badkamers en keukens, maken de aankoop m.b.v. een tekening voor de klant inzichtelijk en stellen de offerte op. De afspraken met betrekking tot de levering, betaling en service worden bij de aankoop direct afgesproken. Zo weet iedereen direct waar hij/zij aan toe is.

Bij het afwikkelen van orders draag je zorg voor het gehele traject na de verkoop. Hierbij moet je denken aan het bestellen van de artikelen, levertijden matchen, klant informeren orders controleren en servicegerichte nazorg wanneer de installatie is voltooid. Bij voorkeur ben je ook in staat om ook de rol van verkoper op je te nemen, al ligt hier niet de nadruk op.

Kerntaken 

  • het verwerken van de order:
       - controleren van de order op juistheid en haalbaarheid;
       - bestellen van de complete order bij leveranciers;
       - administratieve verwerking van de order;
       - een degelijke controle van de binnengekomen goederen;
       - plannen van afspraken met monteurs en klanten voor bezorging c.q. montage;
       - aftersales en service bij de klant.
  • Contact onderhouden met vertegenwoordigers van leveranciers met betrekking tot inkoop- en servicevoorwaarden maar ook bij fabricagefouten of andere bijzonderheden.
  • Aanvragen facturen via de financiële administratie.
  • Telefoon aannemen in roulatie met je twee andere collega’s.
  • Verkoop losse artikelen.
  • Up to date houden van de showroom, met name voor kleinere artikelen die bijverkoop kunnen genereren.
  • Klachtregistratie en -afhandeling.
 
Wij zien graag
een representatieve verschijning, communicatief, nauwkeurig, dienstverlenend en commercieel vaardig. Je bent flexibel want je bent een betrokken aanpakker en voelt je verantwoordelijk voor de doelstellingen van je afdeling. In dit kader wordt ook van je verwacht dat je minimaal 2x per jaar in eigen tijd en op eigen gelegenheid je eigen kennis op peil houdt, bijvoorbeeld door middel van beursbezoek.

Een aantal jaar ervaring met administratieve werkzaamheden en/of een functie in de klantenservice is een pré. Je werk- en denkniveau is MBO-4.

Je vindt
een sterk team dat dienstverlening aan de klant voorop zal stellen, een prettige en open werksfeer, waar je je d.m.v. opleidingsmogelijkheden zal kunnen blijven ontwikkelen. Verder hebben wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij hanteren een 38-urige werkweek, werken op een 5-tal feestdagen per jaar, maar zijn op zondag gesloten.

Herken je jezelf?
Graag horen we van je. Reageer met motivatiebrief en CV en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.

 

Heb jij interesse in deze functie?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Sollicitatieformulier.