<< Terug naar het overzicht

 

(zelfstandig) HR Medewerker


Vast
Bouwhof is hét woonwarenhuis van Zoetermeer, waarbij we op 20.000 m2 allerhande doe-het-zelf artikelen, complete badkamers en keukens combineren met de inrichting en aankleding van je huis. Bouwhof wil dat iedereen in de regio met plezier bezig kan zijn met zijn of haar huis. Dit maken we mogelijk door een combinatie te bieden van inspiratie, vakkundig advies en eerlijke prijzen. We maken hiervoor gebruik van de passie die we hebben voor ons vak. Zo verdiepen we ons voortdurend in trends en technologische vooruitgang.

Bouwhof is per direct op zoek naar een

HR Medewerker (28-32u p/w)


Bouwhof bestaat uit twee verdiepingen, een Groothandel en 15 afdelingen. In totaal werken we met meer dan 100 man personeel. De afdeling HR valt onder de stafafdelingen.

Wat ga je doen?
 • Je draagt de verantwoordelijkheid voor de gehele Werving en Selectie procedure;
 • Je voert alle voorkomende HR administratie, bijvoorbeeld het opstellen van contracten, brieven bij contract wijzigingen, opleidingsovereenkomsten en zo verder;
 • Je levert de mutatiegegevens aan bij de salarisadministratie, maar verwerkt dit ook zelf in Exact;
 • Je bewaakt het verzuim en voert de hiertoe de (WVP-)benodigde acties uit, in overleg met de (externe) casemanager en de afdelingsverantwoordelijke;
 • Op aangeven van het management stel je nieuwe protocollen op en ondersteun je in de communicatie hierover;
 • Je start HR gerelateerde projecten op (indien nodig) en voert dit uit in samenwerking met de belangrijkste stakeholders, zoals RI&E, digitalisatie van Personeelsdossiers;
 • Je fungeert als aanspreekpunt voor de individuele medewerker en leidinggevenden en voorziet hen eventueel van een juridisch kader.

Wie zoeken wij?
In deze functie ben je het enige HR aanspreekpunt van het bedrijf. Dit houdt enerzijds in dat je onder leiding van de directie uitvoer geeft aan het HR Beleid, maar anderzijds dat je de kans hebt zelf initiatieven uit te werken, voor te stellen en hier in te groeien.

Je voldoet aan het volgende profiel;

 • Je beschikt over een Bachelor of HRM (HBO);
 • Je hebt minimaal 1-2 jaar ervaring in een HR functie;
 • Je hebt kennis van de actuele wet- en regelgeving en zorgt ervoor dat je up-to-date blijft;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je kunt goed zelfstandig werken, je bent proactief, integer en klantgericht.

Wat bieden we?
een sterk team dat dienstverlening aan de klant voorop stelt, een prettige en open, informele werksfeer. Salarisindicatie afhankelijk van leeftijd en ervaring tussen € 2.250 – € 2.650 o.b.v. 38 uur. Binnen de Bouwhof zijn volop ontwikkelmogelijkheden aanwezig. Verder hebben wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij hanteren een 38-urige werkweek, werken op maximaal een 5-tal feestdagen per jaar, maar zijn op zondag gesloten.

Heb jij interesse in deze functie?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Sollicitatieformulier.