<< Terug naar het overzicht

 

Bijbaan Kassamedewerker


Tijdelijk / Vast
Als kassa medewerker zie je de klant als laatste vertrekken. Jij bent het visitekaartje van het bedrijf en daarom zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die het leuk vinden om met klanten bezig te zijn. Je bent voornamelijk bezig met het afhandelen van (aan)betalingen, daarom werk je gestructureerd zodat er voor zowel de klant als jezelf geen verwarring ontstaat. Voor de vrijdagavond en zaterdagen wij op zoek naar:                                       
 

Medewerker Kassa (m/v), 4 - 12 uur per week

 

De werkzaamheden die je uitvoert als Medewerker Kassa zijn:
  • Afrekenen van producten;
  • Afromen van de kassa;
  • Financiële administratie;
  • Doorverwijzen van klanten/ eventuele klachten naar de desbetreffende afdeling;
  • Collega’s op andere afdelingen ondersteunen (indien mogelijk);
  • Opruimen/schoonmaken (rondom de kassa);
  • Je hebt de verantwoordelijkheid over de kassa, daarom heb je ook enkele bevoegdheden. Hierbij hoort onder andere dat je de kassa soms opstart en soms afsluit. Zijn er producten beschadigd of kapot dan moet jij in staat zijn zelf een passende afronding te maken (tot max €10,-).

Wij zien graag
Indien je beschikbaar bent op de vrijdagavonden, zaterdagen gedurende de dag en af en toe door de weeks, ben je misschien de persoon die we zoeken.

Onze nieuwe collega is iemand die zijn/haar opleiding al heeft afgerond, op minimaal vmbo-tl/Havo niveau. Je bent misschien aan het studeren of je hebt elder een parttime baan waar je niet genoeg uren kunt werken.
Kennis van diverse Doe-het Zelf materialen is niet noodzakelijk, maar wel prettig. Verder heb je goede schrijf- en rekenvaardigheden en kan je omgaan met computers. Een dienstverlenende houding en een representatief uiterlijk vinden wij belangrijk.

Onderdeel van de selectieprocedure is het aanvragen van een VOG.

Je vindt
een sterk team dat dienstverlening aan de klant voorop stelt, een prettige en open werksfeer. Binnen de Bouwhof zijn volop ontwikkelmogelijkheden aanwezig. Verder hebben wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij hanteren een 38-urige werkweek, werken op een 5-tal feestdagen per jaar, maar zijn op zondag gesloten.

Herken je
de uitdaging en voel je iets voor een ontmoeting? Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Sollicitatieformulier.