<< Terug naar het overzicht

 

Allround monteur (vloerenlegger) 38 u/p/w


Vast
Bouwhof is een woonwarenhuis, waarbij we op 20.000 m2 allerhande doe-het-zelf artikelen, complete badkamers en keukens combineren met de inrichting en aankleding van je huis. Bouwhof wil dat iedereen in de regio met plezier bezig kan zijn met zijn of haar huis. Dit maken we mogelijk door een combinatie te bieden van inspiratie, vakkundig advies en eerlijke prijzen. We maken hiervoor gebruik van de passie die we hebben voor ons vak. Zo verdiepen we ons voortdurend in trends en technologische vooruitgang. Voor ons montagebedrijf hebben wij een leuke vacature voor een


Vloerenlegger 38 u/p/w


Ook bij een Doe Het Zelf zaak willen klanten de zorg voor de installatie van hun aankopen soms liever uitbesteden aan Bouwhof; misschien is de klus te groot of te ingewikkeld of heeft de klant zelf geen tijd.
Als vloerenlegger zijn je taken onder andere:
  • Leggen van laminaat en pvc click vloeren
  • Afhangen van deuren  
  • Af en toe hebben we ook klussen voor jou waarin je meeloopt met een andere monteur, daarbij moet je denken aan het monteren van keukens, schuttingen en zonweringn. Kortom een redelijk diverse en afwisselende functie, waarbij de aandacht wel ligt op het leggen en plaatsen van vloeren.                                                                                               

Wij zien graag

  • een teamspeler, representatief, dienstverlenend en technisch vaardig
  • bij voorkeur met enige ervaring als monteur 
  • een afgeronde technische opleiding op MBO-niveau  
  • de bereidheid om cursussen en trainingen te volgen
  • in het bezit van rijbewijs B. 

Je vindt
een sterk team dat dienstverlening aan de klant voorop zal stellen, een prettige en open werksfeer, waar je je d.m.v. opleidingsmogelijkheden zal kunnen blijven ontwikkelen. Voor de uitvoering van je werkzaamheden zorgen wij ervoor dat je tijdens de uitvoering van je werkzaamheden de beschikking hebt over een bus en gereedschap.

Verder hebben wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij hanteren een 38-urige werkweek, werken op een 5-tal feestdagen per jaar, maar zijn op zondag gesloten.

Herken je
de uitdaging en voel je iets voor een ontmoeting? Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Sollicitatieformulier.