<< Terug naar het overzicht

 

Verkoopadviseur Woningstoffering 38 u/p/w


Vast

Bouwhof is een woonwarenhuis, waarbij we op 20.000 m2 allerhande doe-het-zelf artikelen, complete badkamers en keukens combineren met de inrichting en aankleding van je huis.
Bouwhof wil dat iedereen in de regio met plezier bezig kan zijn met zijn of haar huis. Dit maken we mogelijk door een combinatie te bieden van inspiratie, vakkundig advies en eerlijke prijzen. We maken hiervoor gebruik van de passie die we hebben voor ons vak. Zo verdiepen we ons voortdurend in trends en technologische vooruitgang.

Wij hebben op dit moment een vacature voor:Verkoopadviseur Woningstoffering 38 u/p/wThuisin is dé winkelformule, waar vloeren, deuren, behang, verf en raamdecoratie elkaar ontmoeten. De verkoper die onze klant kan laten zien dat deze stoffering van een huis een totaalbeleving kan zijn en wat deze beleving kan toevoegen aan de sfeer in de woning, zal bij Bouwhof op zijn plek zijn.

Je taken omvatten onder andere:

  • het voeren van een verkoopgesprek, waarbij je rekening houdt met de wensen en het budget van de klant
  • het accuraat afhandelen van offertes, bestellingen en de uitlevering aan de klant
  • het in teamverband zorgdragen voor een evenwichtig assortiment
  • het volgen van de ontwikkelingen van de markt en die van de concurrentie
  • het up to date houden van de winkel
  • het op dienstverlenende wijze afhandelen van eventuele klachten


Wij zien graag
een representatieve verschijning, commercieel uiterst vaardig, die communicatieve vaardigheden en een dienstverlenende houding hoog in het vaandel heeft staan. Kennis en ervaring met de verkoop van raamdecoratie, zonweringen en vloeren is een pré. Onze voorkeur gaat uit naar iemand met enige jaren branchegerelateerde werkervaring. Verder ben je zeer accuraat, rekenvaardig sterk en moderne kantoorautomatisering heeft geen geheimen voor je.
    
Je vindt
een sterk team dat dienstverlening aan de klant voorop zal stellen, een prettige en open werksfeer, waar je je d.m.v. opleidingsmogelijkheden zal kunnen blijven ontwikkelen. Verder hebben wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij hanteren een 38-urige werkweek en zijn op zondag gesloten.Herken je
de uitdaging en voel je iets voor een ontmoeting? Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Online Sollicitatieformulier. Voor vragen en meer informatie over de functie van Verkoopadviseur Woningstoffering 38 u/p/w neem je contact op met Dhr. Leon Bregman (Assistent Manager Thuisin) op nummer .